Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Hoți de telefoane, arestați după ce au spart un magazin din Elveția. Infractorii sunt de naționalitate română
WhatsApp
Trei cetățeni români au fost arestați în această seară de polițiștii din Elveția. Aceștia sunt suspectați de furt dintr-un magazin universal din Mels. Au fost găsite douăzeci de telefoane mobile în mașina folosită pentru a scăpa. Paguba se ridică la aproximativ 10 mii de franci.
Hoți de telefoane, arestați după ce au spart un magazin din Elveția. Infractorii sunt de naționalitate română

Pe baza declarațiile poliției pentru swissinfo.ch, de astăzi, 12 februarie, cei trei au pătruns în magazin după ce au spart geamul de la intrare și au forțat o altă ușă de sticlă. Odată ajunși înăuntru, hoții de naționalitate română au spart sticla de protecție a aparatelor de uz casnic și au furat mai multe telefoane mobile.

 

Poliția a ajuns la fața locului în scurt timp



Alarma magazinului s-a declanșat după ce bărbații au spart geamul magazinului, iar sediul poliției au recepționat-o în jurul orei 02.50. Infractorii au părăsit imediat magazinul, iar după doar zece minute, o patrulă de poliție i-a identificat. Echipajul a zărit o mașină suspectă care se îndrepta spre Principatul Liechstenstein.

În ciuda ordinului de a trage pe dreapta pentru control, mașina, care circula cu viteză mare, și-a continuat cursa. Hoții au oprit tocmai pe un câmp din Benden, pe teritoriul Principatului.

 

2. Hoți de te... (creativ-94-5x5-iyx1sp0-unsplash.jpg)

 

Infractorii au fost arestați și identificați în această dimineață



Agenții au pornit în urmărire după suspecți și au reușit să îl prindă pe unul dintre bărbați, în timp ce însoțitorii lui au fugit. Românul este în vârstă de 31 de ani și a fost identificat.

Cu puțin timp înainte de ora 05.00, însă, polițiștii i-au arestat în Schaan și pe ceilalți doi cetățeni români de 31, respectiv 39 de ani. Cercetările inițiale arată că doi dintre cei arestați sunt deja raportați ca hoți. Unul dintre ei prezintă și o interdicție de intrare în Elveția.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel