Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Hoț român arestat în Italia, după ce a fost pus pe fugă de vecini
WhatsApp
Un român care încerca să spargă o locuință a fost arestat în Italia, după ce a fost pus pe fugă de vecini. 
Italia. Un român de 25 de ani a fost arestat după ce a maltratat-o pe mama sa și a încălcat interdicția de a se apropia de aceasta

Un român în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în Decollatura (provincia Catanzaro, din Calabria), a fost arestat, după ce a vrut să spargă o locuință din aceeași localitate, însă a fost pus pe fugă strigătele furioase ale vecinilor. Bărbatul a fugit de la locul faptei, fiind prins ulterior de carabinieri.

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut joi noapte, în jurul orei 1:30. Câțiva vecini ai casei cu pricina l-au observat pe bărbatul care, cu precauție, s-a apropiat mai întâi și apoi a încercat să deschidă, cu unelte specifice spargerilor de locuințe, magazia unui imobil.

Pus pe fugă de vecini, hoțul s-a dus direct acasă

 

Unii dintre vecini au auzit zgomote ciudate în curtea imobilului respectiv, precum și prezența unei persoane străine. Fără teamă, aceștia l-au speriat pe hoț cu strigăte puternice, punându-l pe fugă către străzile adiacente.

Alertați la numărul de urgență 112, carabinierii din Soveria Mannelli (localitate aflată la doar 7,4 km distanță) au sosit la fața locului și au început imediat căutările hoțului, descris amănunțit de martori, urmărindu-l până la domiciliul său.

Românul a fost reținut și prezentat autorităților judiciare pentru tentativă de furt, iar instrumentele de spargere folosite, găsite la domiciliul său, au fost confiscate.

Potrivit sursei citate, identificarea rapidă și urmărirea în timp util a infractorului au fost posibile grație simțului civic al cetățenilor ce au anunțat imediat ceea ce se întâmplă, permițând trimiterea imediată a unei patrule de carabinieri la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel