Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haz de necaz! Un câine a ajuns celebru după ce a mâncat un voucher de electricitate de 600 de lire sterline
WhatsApp
Am auzit cu toții despre câini care mănâncă teme, dar în acest caz acum un canin a făcut un pas mai departe și s-a înfruptat din voucherul de electricitate al stăpânului său.
Haz de necaz! Un câine a mâncat un voucher de electricitate în valoare de 600 de lire sterline / Foto: Facebook

Stăpâna sa a rămas în stare de șoc după ce și-a descoperit voucherul de 600 de lire sterline sfâșiat de iubitul ei animal de companie, pe nume Archie.

 

Labradorul a scotocit prin geanta ei și a rupt în bucăți voucherul și plicul

 

Totul a început când Avril Graham se îndrepta spre oficiul poștal vinerea trecută pentru a răscumpăra voucherul, când a ieșit pentru scurt timp din cameră.

Proprietara câinelui, care nu bănuia nimic, și-a lăsat geanta în cameră, dar câinele a reușit să găsească o modalitate de a o răscoli.

Asistenta medicală a adunat toate bucățile rupte și a prezentat resturile celor de la oficiul poștal. Ea a spus chiar că a avut impresia că trăiește propriul scenariu "câinele mi-a mâncat temele mele".

Din fericire, speranța nu a fost pierdută, deoarece Avril - care locuiește în Ballymena, comitatul Antrim - a fost informată că, atâta timp cât codul de bare poate fi scanat, va putea să folosească bonul ca mijloc de plată.

 

Câinele a ajuns celebru pe Facebook, după năzbâtia sa

 

Avril a distribuit pe Facebook fotografii cu Archie și cu rămășițele voucherului, cu mențiunea: "Momentul acela când câinele zâmbește că tocmai ți-a mâncat voucherul de electricitate de 600 de lire sterline".

Labradorul în vârstă de patru luni și jumătate arată adorabil în fotografii. Într-una dintre imagini pare să-și plece capul de rușine după ce a rupt voucherul stăpânului său.

Utilizatorii rețelelor de socializare nu s-au putut abține să nu comenteze incidentul hilar al voucherului lui Avril.

"Oh, nu!" "Am pus cap la cap extrasul de cont când am ajuns acasă, dar viața ta e mai nașpa decât a mea astăzi", scrie cineva.

În timp ce altcineva a scris: "Aw el pare nevinovat, suflet mic."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel