Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Hartă interactivă a oficiilor consulare românești din Spania. Vezi aici care e cel mai apropiat de tine
WhatsApp
Ambasada României în Spania a realizat o hartă interactivă a oficiilor consulare românești din Spania, fiind singurele instituții autorizate să presteze servicii consulare. 
Spania: Sesiune extraordinară în parlament pentru aprobarea planului guvernului de economii de energie

"Venim din nou în sprijinul dumneavoastră cu o hartă interactivă a oficiilor consulare românești din #Spania, singurele autorizate să presteze servicii consulare.

Harta este realizată cu ajutorul aplicației gratuite ”MyMaps” oferită de Google și prezintă localizarea exactă în teritoriu a celor 8 consulate românești din Spania și zonele de competență ale acestora. Aplicația permite identificarea cu ușurință a sediilor consulatelor, a zonei de competență aferente, a datelor de contact pentru fiecare oficiu consular în parte, precum și stabilirea itinerarului spre acestea (folosind navigația GPS), atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu autoturismul personal.

Demersul nostru vine în completarea informațiilor deja oferite pe pagina de internet a Ambasadei României în Regatul Spaniei https://madrid.mae.ro , respectiv pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice. Echipa #CGMadrid își propune astfel ca în dialogul cu dumneavoastră să existe o abordare #constructivă, #deschisă și #eficientă care să răspundă permanent nevoilor comunității. Suntem convinși că #împreună, cu încredere și răbdare, putem construi noi punți de legătură care să conducă la îmbunătățirea activității consulare și implicit a dialogului cu publicul", anunță Ambasada României în Spania pe contul oficial de Facebook.

Harta consulatelor românești din Spania poate fi accesată aici.

 

------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel