Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haos în Munchen, după ce a căzut o ploaie înghețată: Autostrăzi închise, străzi impracticabile, zeci de accidente
WhatsApp
Apariția fenomenului de ploaie înghețată a dat peste cap traficul din orașul german Munchen.

Mai multe accidente survenite din cauza gheții formate în urma unei ploi înghețate au dus la blocarea completă a autostrăzii A99. Poliția a decis să închidă circulația pe ambele sensuri ale autostrăzii, de la nord la sud, între joncțiunea München Nord (A9) și joncțiunea München Sud (A8).

Motivul acestei închideri în această dimineață a fost seria de accidente provocate de poleiul format pe întreg traseul după ploaia înghețată.

Serviciile de urgență nu au furnizat încă un bilanț privind numărul de accidente sau existența răniților.

Potrivit publicației Merkur.de, orașul München se confruntă cu un adevărat blocaj în trafic, iar mulți navetiști au optat, cel mai probabil, pentru utilizarea mașinilor personale, având în vedere că S-Bahn-ul nu funcționează încă. Acest fapt, împreună cu închiderea completă a A99, determină toate traseele din München să fie semnalate cu roșu închis pe harta traficului în orele de vârf.

Se observă deja creșterea unui număr semnificativ de cozi de mașini, în special pe A995, A9 și A8 (toate către München). Șoferii sunt avertizați să fie precauți, deoarece străzile și trotuarele pot deveni alunecoase.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Meteorologic German (DWD), cu temperaturile actuale, aceasta înseamnă gheață neagră.

"Câteva picături sunt suficiente și totul poate deveni neted ca sticla", a avertizat purtătorul de cuvânt.

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel