Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gravidă, împuşcată în cap, în timpul petrecerii pentru viitorul copil. Și tată copilului ar fi fost bătut
WhatsApp
O femeie însărcinată a fost împușcată mortal în timpul petrecerii date pentru viitorul copil. Viitoarea mamă ar fi încercat să intervină într-o luptă, în care era implicat tatăl copilului. Incidentul a avut loc în SUA.
Gravidă, împuşcată în cap, în timpul petrecerii pentru viitorul copil. Și tată copilului ar fi fost bătut

Când poliția a ajuns la fața locului, în New York, SUA, la ora aproximativ 1:15 dimineața, sâmbătă, a găsit-o pe Shanice Young, în vârstă de 31 de ani, inconştientă, cu o împuşcătură la nivelul capului.  Se pare că aceasta a încercat să oprească o luptă pornită spontan între doi bărbați când a fost împușcată, conform Observator.

Poliția a spus că unul dintre bărbații implicați este chiar fostul iubit al femeii, care nu fusese invitat la petrecerea dată în cinstea viitorului copil. Omul înarmat ar fi purtat o mască de camuflaj, au spus surse din poliție citate de New York Post.

Victima a fost dusă de urgență la un spital din New York, unde a fost declarată, din păcate, moartă. Nu s-au făcut încă arestări în timp ce anchetele sunt în curs. Familia este acum în căutarea dreptăţii pentru femeia care s-a stins din viaţă mult prea devreme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel