Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un român și-a ucis fosta soție și s-a plimbat cu cadavrul în mașină. Procurorii cer ani grei de închisoare
WhatsApp
Procurorii germania au cerut 14 ani de închisoare pentru românul care și-a ucis fosta soție cu sânge rece, iar apoi s-a plimbat cu cadavrul ei pe bancheta din spate a mașinii. Bărbatul este acuzat de omor din culpă, el fiind trimis în judecată pentru că și-a omorât fosta soție, iar apoi și-a pus copilul să privească cadavrul. 
Germania. Românul, care și-a omorât fosta soție și s-a plimbat cu cadavrul în mașină, ar putea face ani grei de pușcărie

Ulterior, bărbatul, de 46 de ani, a luat trupul femeii și l-a așezat pe bancheta din spate a unui autoturism, după care s-a deplasat către Stuttgart.  

În pledoaria depusă la Tribunalul Regional, apărarea a cerut o pedeapsă cu închisoarea de cel mult zece ani pentru bărbatul, de 46 de ani, de origine română, a declarat o purtătoare de cuvânt a tribunalului.  

Procurorii îl acuză pe român că și-a ucis fosta soție cu mai multe lovituri de cuțit în timpul unei dispute pe insula Reichenau din lacul Konstanz, în iulie 2021. Ulterior, inculpatul ar fi urcat cadavrul femeii de 49 de ani în mașina sa și a pornit la drum pe autostrada 81.

El s-a oprit pe banda de urgență în apropierea ieșirii din Engen, după aproximativ 40 de kilometri. Acolo, bărbatul s-ar fi rănit cu un cuțit, iar rănile provocate i-au pus viața în pericol viața. Polițiștii l-au arestat. Bărbatul a fost transportat la spital cu răni grave, iar Cadavrul femeii a fost găsit pe bancheta din spate a mașinii, scrie badisches-tagblatt.de

Poliţia a oprit un autoturism în care se afla cadavrul unei femei

 

Bărbatul, originar din Huşi, judeţul Vaslui, a ucis-o pe o femeia de 49 de ani pentru că l-a părăsit. Individul a fost condamnat în trecut pentru crimă, la Iaşi, dar a fost pus în libertate după trei ani. Detalii şocante au fost publicate de presa din Germania. Bărbatul în vârstă de 46 de ani i-ar fi tăiat gâtul iubitei sale, tot româncă, după care a mers zeci de kilometri cu cadavrul femeii pe bancheta din spate a maşinii. Pe 15 iulie, presa locală din Germania a relatat faptul că, pe Autostrada A81, lângă Stuttgart, Poliţia a oprit un autoturism în care se afla cadavrul unei femei de 49 de ani şi că şoferul avea gâtul secţionat.

 „Un bărbat de 46 de ani şi-a ucis fosta iubită pe insula Reichenau de pe lacul Konstanz şi s-a rănit critic în timp ce fugea. Potrivit anchetei, el a dus corpul femeii de 49 de ani pe bancheta din spate a unei maşini, pe Autostrada 81. După cum Poliţia şi procurorii au fost anunţaţi, anchetatorii au descoperit maşina la scurt timp după intersecţia Engen (districtul Konstanz). Suspectul se rănise atât de grav încât nu mai putea fi abordat. El a fost dus la un spital cu un elicopter de salvare”, relatează publicaţia „Stuttgarter Zeitung”.  

 „El a ucis-o pe mama mea”

 

Oamenii legii au demarat cercetările, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Rudele femeii ucise spun că românul în vârstă de 46 de ani este cel care ar fi comis crima. „Mătuşa mea a povestit că nu s-a auzit vreun strigăt de ajutor sau altceva. Mai apoi, am înţeles că el, după ce i-a tăiat gâtul mamei mele, a urcat-o în maşină şi a plecat pe autostradă, către Stuttgart. A fost oprit de Poliţie, iar, când l-au tras pe dreapta, agenţii au constatat că s-a tăiat şi el la gât. A fost luat cu un elicopter şi dus la spital, unde a fost pus sub comă indusă. Am înţeles de la Consulat că, acum, Aurel Prodan e în afara oricărui pericol, dar că nu poate vorbi, din cauza tăieturii la gât. El este cel care a ucis-o pe mama mea”, a spus, vara trecută, Adelina Vizitiu, fiica femeii ucise.

În urmă cu aproximativ opt ani, bărbatul din Huşi a fost condamnat la şase ani de puşcărie, pentru omor. A fost pus în libertate după trei ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel