Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un român a fost prins transportând ilegal 18 pisoi în portbagajul mașinii. Autoritățile au confiscat animalele
WhatsApp
Un român a fost prins transportând clandestin 18 pisicuțe de rasa ”Scottish Fold” pentru care a prezentat acte false.
Foto: Pisicuțele transportate ilegal/ Sursa: br.de

Un român în vârstă de 37 de ani a fost prins transportând ilegal 18 pisicuțe ”Scottish Fold” pentru care nu deținea acte valide și urma să fie duse clandestin la Paris. Mai mult, această rasă de pisici nu este legală în Germania. 

În urma unui control de rutină, Poliția Federală din Waidhaus a descoperit în portbagajul autocarului condus de cetățeanul român, 18 pisoi inghesuiți în cutii micuțe de transport.

Scottish Fold, interzise în Germania

 

Conform informațiilor furnizate de autorități, românul intenționa să livreze pisicile către o cunoștință care locuiește în Paris. Cu toate acestea, documentele de vaccinare prezentate polițiștilor s-au dovedit a fi falsificate, fiind emise în Ucraina și Moldova. 

Pisicile de rasă "Scottish Fold" sunt cunoscute pentru urechile lor îndoite, o caracteristică cauzată de un defect genetic. Această anomalie este asociată cu leziuni severe ale cartilajului și oaselor în întregul corp al animalelor. Din acest motiv, creșterea și reproducerea acestor pisici este interzisă în Germania, fiind considerată o formă de tortură asupra animalelor, informează Br24

Pisicile au fost preluate de polițiști și duse în siguranță într-un adăpost pentru animale din regiunea Franconia Superioară. Proprietarul ilegal al acestor animale se confruntă acum cu acuzații de fraudă și încălcare a Legii privind bunăstarea animalelor, punând în pericol nu doar sănătatea animalelor, dar și integritatea lor genetică.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel