Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un român a atacat o femeie pe stradă. A lovit-o cu pumnul în față și i-a furat telefonul mobil
WhatsApp
În timp ce mergea spre casă, duminică dimineața, în jurul orei 3, o femeie de 25 de ani a fost abordată de un bărbat într-o limbă străină pe strada Münsterplatz din Konstanz.
Germania. Un român a atacat o femeie pe stradă. A lovit-o cu pumnul în față și i-a furat telefonul mobil

Tânăra l-a ignorat pe bărbat și a continuat să scrie un SMS pe telefonul mobil. Brusc, bărbatul i-a smuls brusc telefonul mobil din mână și a fugit. Femeia l-a urmărit pe bărbat, însă acesta a lovit-o violent cu pumnul în față.

Un martor, care locuiește în zonă, a văzut incidentul și a sunat imediat la poliție. La fața locului a ajuns o patrulă a agenților de poliție, iar femeia a reușit să-l descrie pe atacator.  În scurt timp după scena violentă, suspectul a fost arestat de poliție.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, de origine română, a încercat să ascundă telefonul mobil furat în spatele unui recipient de sticlă de pe stradă, însă polițiștii l-au găsit în urma perchezițiilor. Partea vătămată a primit tratament ambulatoriu la spitalul din  Konstanz. 

Suspectul român în vârstă de 27 de ani se află în Germania de patru zile și este cunoscut cu mai multe condamnări în România.  Luni, românul bărbatul a fost dus în fața unui judecător, care a dispus arestarea preventivă a acestuia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel