Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un bărbat a murit otrăvit după ce a consumat o băutură la un restaurant
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit otrăvit după ce a mers la un restaurant din oraşul Weiden, în regiunea bavareză Palatinatul Superior, în sudul Germaniei, relatează luni dpa.
Germania. Un bărbat a murit otrăvit după ce a consumat o băutură la un restaurant

Alte şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, unele din ele fiind în stare gravă, a anunţat duminică poliţia.

Conform informaţiilor iniţiale, oaspeţii au consumat o sticlă de băutură şi, la scurt timp, au început să prezinte simptome de intoxicaţie.

Clienţii restaurantului au fost transportaţi la spital, iar bărbatul de 52 de ani din districtul Schwandorf a murit duminică noaptea. Potrivit poliţiei, ceilalţi nu sunt în pericol de moarte.

Poliţia nu a dorit să spună despre ce băutură este vorba. Departamentul de urmărire penală a preluat ancheta şi a fost constituită o comisie specială.

 

Există o suspiciune de omucidere



Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru postul public Bayerischer Rundfunk (BR) că există o suspiciune de omucidere din neglijenţă. Cu toate acestea, nicio persoană nu este în prezent considerată suspectă, conform postului BR.

Restaurantul este situat în centrul oraşului Weiden. În momentul sosirii poliţiei şi echipelor de salvare, unii dintre invitaţi, care aveau vârste între 33 şi 52 de ani, se aflau întinşi pe podea.

Poliţia caută martori pentru a relata ce s-a întâmplat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel