Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Trei români, ARESTAȚI pentru că au refuzat să poarte măști în supermarket și s-au certat cu paznicii
WhatsApp
Trei români au fost arestați în Germania, după ce au provocat un scandal monstru într-un supermarket pentru că nu au vrut să poarte măști de protecție.    

Incidentul s-a petrecut pe pe 23 mai, într-un centru comercial din Bahnhofstrasse, în Neu-Ulm, relatează publicația bsaktuell.de. Trei români au fost denunțați, pentru că au încălcat Legea privind protecția împotriva infecțiilor, precum și pentru insultarea unui paznic.

Potrivit sursei citate, doi bărbați și o femeie de naționalitate română au fost abordați de personalul de securitate, care le-a cerut de mai multe ori să-și pună măștile de protecție, obligatorii în această perioadă.

Cei trei nu vrut să asculte indicațiile agenților de securitate și s-au luat la ceartă cu aceștia. Românca s-a referit la unul dintre paznici cu apelativul "Arschloch“ (nenorocit, n.r.). Văzând că nu au cine se înțelege, agenții de pază au sunat la poliția din Neu-Ulm. 

 Când au sosit echipajele de poliție, scandalul era în plină desfășurare. Polițiștii i-au invitat afară din magazin, însă doar unul dintre cei trei a acceptat, ceea ce a determinat ca ceilalți doi să fie arestați și duși la secția locală.

Toate cele trei persoane așteaptă acum notificări în temeiul Legii privind protecția împotriva infecțiilor. Femeia a fost denunțată și pentru insultarea paznicului.

Romani arestati germania au refuzat sa poarte masti

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel