Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Șofer român de TIR, rănit grav la ochi, alt bărbat, mort pe loc, după o coliziune frontală între două camioane
WhatsApp
O tragedie rutieră s-a produs, marți dimineață, pe o șosea națională din Germania. În accidentul rutier cumplit u fost implicate trei camioane.
Germania. Șofer român de TIR, rănit grav la ochi. Coliziune frontală între două camioane. Un alt bărbat, mort pe loc.

Un șofer a decedat, iar un alt șofer român aproape că a orbit. Un șofer de camion, în vârstă de 55 de ani, din Ucraina a murit în accidentul grav de pe B16. Tirul pe care îl conducea s-a izbit frontal de camionul unui român, pe contrasens, lângă Manching, scrie, scrie cotidianul regional Augsburger Allgemeine.

După cum au anunțat polițiștii rutieri din Ingolstadt, trei camioane s-au ciocnit, în jurul orei 5:20, în zona de șosea dintre Manching și Ernsgaden.

Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 55 de ani din Ucraina, care se îndrepta spre Neuburg. Acesta a ieșit a venit pe contrasens și a lovit, mai întâi, un camion, condus de un șofer român, apoi s-a izbit frontal de un al doilea, o remorcă din Grecia.

Bărbatul, de 55 de ani, a murit la locul accidentului, iar pasagerul din cabină a fost rănit ușor. Ceilalți doi șoferi au suferit răni grave.  

Șoferul român al TIR-ului, care a fost lovit inițial, a fost rânit la ochi de cioburile de sticlă în ochi și a fost transportat la un spital din Regensburg cu elicopterul de salvare. Drumul a fost închis complet, pe ambele sensuri, în timpul lucrărilor de curățare a carosabilului. Polițiștii estimează pagubele materiale la peste 200.000 de dolari.  

Un alt accident grav s-a produs, în Germania, pe 15 februarie.

 

Șofer român de microbuz, accident grav în Germania. "Pur și simplu n-a frânat"

 

Un șofer român a fost grav rănit în Germania, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe A7. Tânărul a fost scos din cabina distrusă a microbuzului său de un șofer ucrainean. Potrivit Centrului de control Hersfeld-Rotenburg (Hessa), coliziunea între un microbuz de marfă și un camion s-a petrecut în seara zilei de marți, 15 februarie. Accidentul s-a produs între intersecția Niederaula și zona de servicii Grossenmoor.

În jurul orei 19.45, microbuzul de marfă condus de un român de 33 de ani rula pe autostrada A7 în direcția sud. La un moment dat, între joncțiunea Niederaula și benzinăria și zona de servicii Grossenmoor, aproape fără a frâna, microbuzul s-a izbit violent de un camion înmatriculat în Polonia. Motivele pentru care românul nu a redus viteza la timp sunt deocamdată necunoscute.

"Șoferul microbuzului a fost rănit grav, însă viața sa nu e în pericol", a precizat seara un purtător de cuvânt al poliției.

Șoferul camionului, un ucrainean în vârstă de 55 de ani, l-a scos pe românul grav rănit din cabina total distrusă și i-a acordat primul ajutor până la sosirea salvatorilor. Tânărul a fost dus la un spital din apropiere cu răni grave, dar care nu-i pun viața în pericol.

Camionul polonez a suferit pagube materiale relativ mici. De asemenea, șoferul acestuia nu a fost rănit. Daunele materiale se ridică la aproximativ 20.000 de euro, mai scrie sursa citată. 

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel