Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Șofer de TIR angajat în România, pe traseu de PATRU luni fără pauză: "Dorm doar în cabină"
WhatsApp
Un șofer de TIR angajat de o firmă din România a fost descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul le-a spus că doarme doar în cabină și că plănuiește să mai stea încă patru luni pe traseu. 

Descoperire surprinzătoare a poliţiştilor germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe Autostrada A9, în apropiere de Berg (Bavaria). Oamenii legii au aflat cu surprindere că bărbatul, un cetățean de naționalitate turcă, se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020 și nu a avut deloc perioade de odihnă în afara cabinei sale.

Șoferul a recunoscut că plănuiește să meargă încă patru luni în acest mod 

 

În plus, şoferul le-a mai spus oamenilor legii că intenţiona să îşi continue drumul în acest mod încă patru luni. Poliţiştii fac acum cercetări şi în privinţa firmei care l-a angajat.

Potrivit publicației tvo.de, bărbatul în vârstă de 39 de ani, care efectuează constant curse între Germania şi Austria, a fost oprit pentru că depăşise viteza legală cu 31km/h. După ce l-au amendat, oamenii legii au demarat o serie de verificări și atunci au descoperit adevăratele nereguli.

El era pe traseu încă din septembrie 2020, în tot acest timp dormind doar în cabină. El le-a spus oamenilor legii că plănuia să continue încă 4 luni în acest mod.  

Angajatorul bărbatului, o companie românească, face acum obiectul unei anchete, fiind acuzată că a încălcat regulile şi drepturile în vigoare ale şoferilor.

sofer germania pe drum de patru luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel