Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania: Româncă moartă într-un accident cumplit. Fetița ei de 2 ani dusă cu elicopterul la spital, în stare critică
WhatsApp
O româncă de 32 de ani a murit într-un crunt accident rutier pe A3, în Germania. Femeia și copilul ei de doar 2 ani au fost efectiv aruncați din mașină în urma impactului. Micuțul a fost transportat de urgență la spital, cu un elicopter, dar românca a murit pe loc din cauza rănilor. 

Teribil accident de circulație petrecut duminică, în jurul orei 17.00 pe autostrada A3 dintre Niedernhausen și parcarea Tisza spre Cologne, în Germania. Un vehicul a luat foc, și alte două vehicule s-au răsturnat în urma unui impact nimicitor.

Un Renault Megane roșu, înmatriculat în Marea Britanie, a intrat pe banda cealaltă, unde s-a ciocnit cu alte două vehicule, apoi a fost ricoșat între balustrade. Pasagerii din spate ai mașinii, o româncă de 32 de ani și fetița ei de doar 2 ani au fost efectiv aruncate din vehicul pe carosabil.

Șoferul și copilotul au fost răniți de asemenea în impact. Deși nu li s-a dezvăluit naționalitatea, este posibil ca cei patru pasageri să fi făcut parte din aceeași familie. Cei doi au fost duși în spitalele din apropiere cu răni grave, dar în stare stabilă, potrivit unui comunicat al poliției West Hesse - Stația de autostradă a poliției Wiesbaden Wiesbaden.

Fetiță de 2 ani, dusă de urgență la Frankfurt

 

Din păcate pentru românca de 32 de ani, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Ea a murit la locul accidentului. Fetița ei de 2 ani, lângă care stătea pe bancheta din spate, a fost transportată la clinica Frankfurt cu un elicopter de salvare, și, conform informațiilor de acolo, acum starea ei este stabilă.

Ocupanții celorlalte două mașini nu au fost răniți. Drumul a fost complet închis pentru cercetarea la fața locului vreme de aproximativ două ore și jumătate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel