Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Româncă acuzată că, împreună cu fratele ei, a încercat să îl omoare pe fostul ei angajator
WhatsApp
Un bărbat de 51 de ani din districtul Freising a fost bătut cu bestialitate de hoți. Anturajul victimei i-a suspectat imediat pe doi tineri români, frate și soră, acum acuzați de tentativă de omor. Femeia lucrase anterior pentru victimă.
Germania. Un român, acuzat de furt, arestat de poliția federală. Tânărul, obligat să achite și o amendă

Familia victimei a avut, se pare, imediat o suspiciune că autorii ar fi trebuit să fie frații români cu care victima mai avusese contact anterior. "Era evident", a declarat recent, în fața tribunalului districtual Landshut, fratele bărbatului de 51 de ani, care a fost doborât în februarie 2020 pe proprietatea sa din districtul vestic Freising de hoți.

Motivul: Tânăra româncă intrase deja o dată în proprietate și furase o sumă mare de bani. Bărbatul de 51 de ani a amenințat-o  cu moartea la telefon. Femeia lucrase anterior în locuința acestuia.

Procuratura îi acuză pe frații români de tentativă de omor. De fapt, la începutul procesului, femeia recunoscuse atât furtul acuzat, cât și un altul anterior la fostul său angajator. Cu toate acestea, tânăra de 18 ani a declarat că complicele său nu a fost fratele său, ci o cunoștință. Împreună cu el, intrase spontan în casă în noaptea de 10 februarie pentru a fura din nou.

Româncă acuzată că, împreună cu fratele ei, a încercat să își omoare șeful

 

În niciun moment nu a existat intenția de a ucide. Când au intrat în dormitor ca să fure, bărbatul de 51 de ani s-a trezit. Femeia îl lovise pe fostul său șef în cap cu o lanternă. Bărbatul a suferit un traumatism cranian deschis, precum și o fractură de craniu. "S-au întors hoții", a fost primul lucru pe care victima a apucat să îl spună. Bărbatul a leșinat după ce a fost lovit.

În ciuda rănilor sale grave, bărbatul de 51 de ani a reușit să își găsească colegii de muncă, care locuiesc în apropiere, iar aceștia au alertat poliția, și pe logodnica și fratele său, relatează Merkur.de.

Comunicarea cu victima a fost dificilă, deoarece vorbirea era grav afectată din cauza rănilor. Prin urmare, logodnicul ei s-a făcut înțeles dând din cap sau clătinând din cap și făcând semne, a spus ea. Apoi l-a întrebat: „Aceea era era D.?". Potrivit martorilor, partea vătămată a răspuns afirmativ  la acest lucru și apoi a murmurat un cuvânt de mai multe ori, pe care ambii l-au interpretat ca fiind "frate". Așa s-a stabilit că hoții erau frați. Abia mai târziu i-a spus că i-a recunoscut pe amândoi după ochii. Cel mai în vârstă îl privise direct în ochi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel