Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român găsit inconștient într-un microbuz de către polițiști, la vamă
WhatsApp
Poliția Federală Waidhaus, din Germania,  a avut multă treabă în week-end, după înăsprirea controalelor la vamă legate de restricțiile de coronavirus. Trei români au fost amendați.

Oficialii inspecției poliției federale Waidhaus lucrează mult la punctele de control din districtele Tirschenreuth (Mähring și Bärnau) și Neustadt / WN pe A6 la parcarea Ulrichsberg-Nord și în Eslarn / Tillyschanz. Pe lângă controale, anchetatorii poliției federale au tot mai mult succes în executarea mandatelor de arestare. Numai duminică și luni seara, oficialii au arestat șase persoane, între care 3 români, potrivit unui comunicat de presă.

Ieri, 28 februarie, în jurul orei 22.00, un român în vârstă de 40 de ani a fost găsit prea „relaxat“ într-un microbuz românesc. În calitate de pasager, golise cu sete câteva sticle cu alcool și dormea ​​profund, aproape inconștient.

În timpul inspecției, poliția federală a constatat că bărbatul a fost căutat de Judecătoria Ingolstadt pentru furt și perturbarea liniștii publice. Trebuiau executate în total 119 zile de închisoare sau aproape 2.000 de euro amendă substitutivă. Întrucât bărbatul era extrem de beat, el a fost inițial internat la clinica Weiden și, după ce s-a externat, va fi dus la închisoare.

Tot duminică, în jurul orei 21.30, un român în vârstă de 44 de ani a venit la A6 pentru un control. El și-a scos portofelul și a plătit 100 de euro în trezoreria statului, deoarece procurorul de la Saarbrücken ordonase trei zile de detenție coercitivă pe numele său. 

În jurul orei 5 dimineața, astăzi, 1 martie, polițiștii federali au identificat un român în vârstă de 43 de ani în trafic. Parchetul din Hagen ordonase o pedeapsă cu închisoarea de 75 de zile pentru furt. Deși a informat un prieten despre arestarea sa și i-a cerut să plătească cei 1270 de euro solicitați, bărbatul a fost condus deocamdată la închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel