Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român, căutat cu mandat de arestare, săltat de polițiști din gară și dus la închisoare
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, de origine română, a fost arestat, marți dimineața, 30 noiembrie, de poliția federală la Ravensburg, Germania.

Ofițerii poliției federale au oprit un bărbat care se plimba prin gara Ravensburg. După ce l-au verificat în baza de date a poliției, oamenii legii au descoperit că pe numele românului fusese emis un mandat național de arestare, scrie news.de

Bărbatul a fost condamnat, de către Tribunalul Ravensburg, la plata unei amenzi pentru un jaf, comis în vara acestui an. Deoarece nu-și achitase amenda, românul a fost dat în căutare printr-un mandat de arestare.

Întrucât nu a putut plăti pe loc amenda solicitată, românul trebuie să ispășească acum o pedeapsă de 20 de zile de închisoare în centrul de corecție din Ravensburg, transmite Inspectoratul Federal de Poliție din Konstanz.

 

Un alt român, căutat de Interpol, prins cu o armă ilegală în mașină. Polițiștii federali l-au condus direct în pușcărie

 

În timpul controalelor la frontieră de la Saalbrücke din Freilassing, poliția federală germană a arestat, săptămâna trecută, un român de 28 de ani, care era căutat prin mandat de extrădare. Bărbatul avea asupra lui o armă, dar și muniție.

Joi dimineață, pe 25 noiembrie, ofițerii de la Inspecția Poliției Federale Freilassing au verificat un vehicul cu numere de înmatriculare germane. În automobil se aflau două persoane, care au fost verificate. Astfel, agenții au constatat că împotriva pasagerului român fusese emis un mandat de arestare pentru extrădare. Justiția română îl căuta pe tânărul de 28 de ani, care este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni de violență.

La o inspecție mai atentă a mașinii, ofițerii au descoperit în bagajele bărbatului, care erau pe bancheta din spate, o armă goală și o magazie de armă cu trei cartușe, scrie berchtesgadener-anzeiger.de.

Poliția federală a găsit și o cutie cu alte zece cartușe de gaz CS și 46 de cartușe goale. Românul nu a putut să prezinte permisul pentru deținerea legală a armei și a muniției.  Polițiștii l-au denunțat pe tânărul de 28 de ani pentru încălcarea legii armelor și au confiscat pe loc arma de foc și muniția. În plus, românul a fost nevoit să depună o garanție de 600 de euro.  Poliția federală a dus persoana căutată prin Interpol la închisoare, unde va aștepta extrădarea în România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel