Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Răfuială între români sfârșită la spital: Și-a bătut mama pentru că familia nu accepta noua lui relație
WhatsApp
Scandal monstru între români în Sonnenstrasse, Donauwörth, Germania. Fiul cel mare al unei familii de români și-ar fi înjunghiat mama, după ce fusese bătut de frații și tatăl lui. Se pre că acesta își informase familia că a început o nouă relație, cu care aceștia nu au fost de acord.

Aseară,în jurul orei locale 21.30, polițiștii un primit un apel de urgență care raporta un scandal extins într-o clădire de apartamente din Sonnenstrasse din Donauwörth. Oamenii legii au fost anunțați că o persoană a fost înjunghiată și pierde mult sânge, astfel că și un echipaj medical s-a deplasat la fața locului.

Ajunși la adresă, aceștia au constatat că disputa începuse între membrii unei familii numeroase de români, transformată apoi ântr-o luptă între aproape toți cei din familie. Se pare că aceștia nu erau de acord cu noul partener cu care fiul cel mare îi anunțase că a început o relație. Așa că doi frați și tatăl acestuia, au spart cu piciorul ușa locuinței  fiului și l-au luat la bătaie pe partenerul său.

Însă tânărul român nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat cu lovituri și pumni, și și-a rănit mama, printre altele, însă nu a fost găsit niciun cuțit în locul altercației. Ofițerii secției de poliție Donauwörth au restabilit ordinea publică și i-a separat pe toți cei implicați în scandal. Răniții au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă bărbatul lovit de familia românului a fost transportat cu ambulanța la clinica Donau-Ries, cu răni la cap și în zona feței, potrivit bsaktuell.de.

Pentru a preveni alte incidente similare, fiul, care era deja cunoscut polițiștilor, a rămas peste noapte într-o unitate alternativă de cazare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel