Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Germania. Răfuială între români sfârșită la spital: Și-a bătut mama pentru că familia nu accepta noua lui relație
Scandal monstru între români în Sonnenstrasse, Donauwörth, Germania. Fiul cel mare al unei familii de români și-ar fi înjunghiat mama, după ce fusese bătut de frații și tatăl lui. Se pre că acesta își informase familia că a început o nouă relație, cu care aceștia nu au fost de acord.

Aseară,în jurul orei locale 21.30, polițiștii un primit un apel de urgență care raporta un scandal extins într-o clădire de apartamente din Sonnenstrasse din Donauwörth. Oamenii legii au fost anunțați că o persoană a fost înjunghiată și pierde mult sânge, astfel că și un echipaj medical s-a deplasat la fața locului.

Ajunși la adresă, aceștia au constatat că disputa începuse între membrii unei familii numeroase de români, transformată apoi ântr-o luptă între aproape toți cei din familie. Se pare că aceștia nu erau de acord cu noul partener cu care fiul cel mare îi anunțase că a început o relație. Așa că doi frați și tatăl acestuia, au spart cu piciorul ușa locuinței  fiului și l-au luat la bătaie pe partenerul său.

Însă tânărul român nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat cu lovituri și pumni, și și-a rănit mama, printre altele, însă nu a fost găsit niciun cuțit în locul altercației. Ofițerii secției de poliție Donauwörth au restabilit ordinea publică și i-a separat pe toți cei implicați în scandal. Răniții au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă bărbatul lovit de familia românului a fost transportat cu ambulanța la clinica Donau-Ries, cu răni la cap și în zona feței, potrivit bsaktuell.de.

Pentru a preveni alte incidente similare, fiul, care era deja cunoscut polițiștilor, a rămas peste noapte într-o unitate alternativă de cazare.

[citeste si]


Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
28 sep 2020, 21:56
DCMedical.ro
28 sep 2020, 08:14
DCBusiness.ro
28 sep 2020, 23:16
DefenseRomania.ro
29 sep 2020, 00:45
DCBusiness.ro
28 sep 2020, 23:16
DefenseRomania.ro
29 sep 2020, 00:45
DCNews.ro
28 sep 2020, 21:56
DCMedical.ro
28 sep 2020, 08:14