Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Șofer român, STRIVIT în cabina camionului în urma unui GRAV accident | FOTO
WhatsApp
Un șofer român în vârstă de 31 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un accident în Germania, fiind strivit în cabina camionului. 

Un român se află în stare gravă la spital, după ce, în urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada A8 din Germania, a rămas blocat în cabina camionului înmatriculat în România pe care-l conducea.

Din primele cercetări, se pare că românul de 31 de ani nu a observat la timp un TIR oprit pe autostradă, din cauza unui alt accident, şi a intrat în plin în partea din spate a remorcii. Impactul a fost deosebit de puternic, cabina camionului fiind efectiv strivită, scrie portalul german bsaktuell.de. TIR-ul în care a intrat românul era încărcat cu 24 tone de apă minerală.

Forțele de intervenție care se aflau la celălalt accident au intervenit imediat şi tăiat cabina pentru a-l scoate pe român dintre fiarele contorsionate.  Omul a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter. 

Accidentul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 20.40, între oraşele Merklingen şi Ulm. Autostrada A8 a fost complet blocată, pe sensul către Munchen, timp de aproximativ patru ore.

(w670)

(w670)

sursa foto: bsaktuell.de

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel