Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Nuntă între români, cu 300 de invitați, spartă de polițiști
WhatsApp
Poliția interzice petrecerea de nuntă a unui cuplu de români. 300 de persoane e adunaseră pentru a celebra nunta în Germania, la Veddel.
foto ILUSTRATIV

Cei 300 de invitați la o nuntă organizată într-o sală de evenimente de pe Veddel s-au făcut remarcați, sâmbătă seara, pentru că și-au parcat mașinile pe trotuare și în intersecțiile de pe străzile din jur, întâmpinând astfel neînțelegere.

De asemenea, muzica era foarte tare, iar un locuitor a sunat în cele din urmă la poliție.

Poliția a sosit la fața locului cu două mașini de patrulare și a constatat că nu fusese respectată nici procedura de urmărire a contactelor, nici vreo altă regulă din Ordonanța de stopare a răspândirii Coronavirusului.

Membrii familiei extinse de români i-au spus reporterului aktuelles-aus-suederelbe.de, sosit la fața locului, că nu au fost vaccinați și nici nu cred în existența virusului.

În timp ce poliția se află la fața locului, numeroși oaspeți noi continuau să sosească. Cu toate acestea, oficialii s-au abținut să verifice dacă aceștia erau sau nu vaccinați. În schimb, au încercat să ia legătura cu organizatorul și i-au interzis să continue evenimentul. În trecut, localul a mai fost sancționat din cauza deficiențelor masive de siguranță împotriva incendiilor și a altor încălcări ale ordonanței privind ospitalitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel