Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Muncitor român, arestat pe șantier: I-a tăiat gâtul colegului său după un scandal
WhatsApp
Un român de 39 de ani i-a tăiat gâtul colegului său de șantier, de 46 de ani, în Dettinger Strasse, Germania. Bărbatul a fost arestat.

Parchetul din Stuttgart și secția de poliție Kirchheim investighează un tânăr de 39 de ani, de naționalitate română, suspectat de vătămare corporală gravă. Bărbatul a fost arestat preventiv luni dimineață.

Luni, cu puțin înainte de ora 10.00, suspectul se certase cu un coleg de muncă în vârstă de 46 de ani, pe un șantier din Dettinger Strasse. La un moment dat, tânărul de 39 de ani l-a atacat pe colegul său de 46 de ani și tăiat superficial gâtul cu un cuțit. Cu răni ușoare, victima a fost adusă la o clinică de către serviciul de ambulanță pentru tratament ambulatoriu.

Cetățeanul român în vârstă de 39 de ani a fost adus în fața instanței din Nürtingen, marți după-amiază, la cererea procurorului public din Stuttgart. Acesta din urmă a emis mandatul de arestare solicitat. Până când tânărul de 39 de ani trebuie să răspundă pentru faptele sale, dacă este necesar, el este cercetat în stare de libertate, informează poliția germană printr-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel