Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Mercedes cu trei români, tras pe dreapta. Ofițerii au găsit în mașină un portofel cu bani furat de la un pensionar
WhatsApp
Ofițerii din Osnabrück au oprit, ieri, în jurul orei 18.50, un Me rcedes E320, înmatriculat în România. În automobil se aflau trei bărbați români de 21, 24 și, respectiv, 27 de ani, fără domiciliu stabil în Germania, dar care aveau afaceri în Duisburg.
Germania. Mercedes, cu trei români, tras pe dreapta. Ofițerii au găsit, în mașină, portofelul cu bani, furat de la un pensionar.

Patrula de polițiști a verificat automobilul românilor pe autostrada 1, în apropiere de Osnabrück. În timpul controlului, unul dintre bărbați a încercat să se debaraseze discret de un card de credit, care aparținea unui bărbat, de 79 de ani, din Marl. Românul a aruncat cardul de credit sub mașină.

Luat la întrebări de oamenii legii, românul a explicat că a găsit cardul pe stradă și că nu l-a predat încă polițiștilor, scrie recklinghaeuser-zeitung.de.

Investigațiile efectuate de agenți au arătat că acel card fusese furat de la un bărbat, de 79 de ani, din Marl. De asemenea, sub mașina românilor, agenții de poliție au găsit portofelul și banii furați de la victimă. Suspecții au insistat că au găsit și portofelul pe stradă. 

Germania. Mercedes, cu trei români, tras pe dreapta. Ofițerii au găsit, în mașină, portofelul cu bani, furat de la un pensionar

 

În mașină, ofițerii au găsit pungi de la un lanț de farmacii. Pe lângă articolele de igienă, pungile conțineau o duzină de pachete de țigări. Când au fost întrebați despre chitanțe și magazinele de unde au fost cumpărate produsele, românii s-au contrazis în declarații. În torpedou, ofițerii au mai găsit un iPhone 13, aparent nou-nouț, suspect că a fost furat. După consultarea cu procuratura, bunurile suspecte că au fost furate au fost confiscate.

Cercetările ulterioare privind Mercedesul au arătat că acesta nu mai este înmatriculat din iulie 2021. De asemenea, nu există o asigurare de răspundere civilă.

Plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ale vehiculului au fost, de asemenea, reținute de polițiști. Cei trei români au fost eliberați din arestul poliției la miezului nopții și au putut pleca, dar fără mașină.

Germania. Un român a violat și jefuit o femeie, care se întorcea acasă. Atacatorul a ajuns după gratii

 

După o săptămână de investigații intense ale poliției și al parchetului, oamenii legii au arestat un bărbat, de 54 de ani, cetățean român, acuzat că a violat o femeie, care mergea spre casă. Violul ar fi avut loc pe 2 aprilie în comuna bavareză Obing.

În noaptea de sâmbătă, 2 aprilie, un românul ar fi violat o femeie în Obing, în cartierul Traunstein. Bărbatul și-a atacat victima din spate. Apoi a violat-o pe o pajiște din apropiere, la marginea orașului. Făptașul a sustras și bani de la femeie, a declarat un purtător de cuvânt al sediului poliției din sudul Bavariei Superioare.  

Ulterior, victima a fugit acasă și a sunat la poliție. Femeia a primit îngrijiri medicale de la medicii de pe ambulanță și apoi a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

După o săptămână de investigații intense ale poliției și al parchetului, agenții de poliție au arestat acum un bărbat, cu cetățenie română. În timpul percheziției ulterioare a apartamentului din Obing, echipa de criminaliști a reușit să obțină probe care justifică suspiciunea  de infracțiune sexuală, scrie BR.de

Acuzatul român se află în arest din momentul în care magistratul de la tribunalul Rosenheim a emis un mandat de arestare pe 10 aprilie. Potrivit informațiilor prezentate de purtătorul de cuvânt al poliției, ancheta este acum în derulare.

De asemenea, se va verifica dacă acuzatu se face vinovat și de o altă infracțiune. Pe 13 martie, un bărbat a urcat în mașina unei tinere pe care a amenințat-o. Ea a reușit să scape din mașină, cu excepția unei mici răni la față.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel