Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Hoț de telefoane, la numai 11 ani: copilul unor români a fost ARESTAT
WhatsApp
Un copil român în vârstă de numai 11 ani a fost prins de polițiști în Germania, după ce a furat un telefon mobil. 

Incidentul s-a petrecut miercuri, 21 octombrie, în localitatea Bergisch Gladbach, în apropiere de Köln. Doi copii au fost surprinși într-un magazin din mallul RheinBerg-Galerie în timp ce au furat două telefoane mobile de ultimă generație.

Potrivit unui comunicat al Poliției, în jurul orei 15.30, în timp ce vânzătorul unui magazin de specialitate vorbea cu un client, cei doi băieți au profitat de situație, au sustras două smartphone-uri și au rupt-o la fugă în direcția gării centrale din localitate.

Copiii au pierdut unul dintre telefoane

 

Angajatul magazinului a pornit pe urmele lor și a reușit să recupereze un dispozitiv, după ce acesta a fost scăpat de unul dintre copii. Vânzătorul a renunțat totuși la urmărire, când a observat că cei doi hoți au luat-o la fugă pe șinele de cale ferată.

Polițiștii sosiți la fața locului au reușit să prindă unul dintre hoți. Este vorba de un băiat în vârstă de numai 11 ani, de origine română, care locuiește la Duisburg.

Părinții lui au fost imediat chemați la secția de poliție pentru lua minorul acasă. Complicele copilului este căutat în continuare de oamenii legii.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel