Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Dubă plină cu români, trasă pe dreapta de poliție. Șoferul nu avea permis de conducere, iar vehiculul era "un sicriu pe roți"
WhatsApp
Duminică după-amiază, o patrulă a postului de poliție federală Rosenheim a verificat, pe autostrada A93, în valea Inn, o dubă înma triculată în Marea Britanie. Oamenii legii au rămas uimiți când au descoperit că șoferul român nu avea permis de conducere.
Germania. Dubă, plină cu pasageri români, trasă pe dreapta. Șoferul nu avea permis de conducere, iar vehiculul era un sicriu pe roți

În plus, în furgoneta, care era echipată inițial cu doar trei locuri, se aflau alți opt români. În compartimentul pentru marfă fusese instalată o banchetă suplimentară, pe care stăteau pasagerii. Centurile de siguranță și alte echipamente de siguranță lipseau.

De asemenea, în cală se aflau doi cățeii, pentru care șoferul nu a putut prezenta vreun document. Mai mult, autovehiculul, care era bun de aruncat la fier vechi, a fost confiscat pentru o expertiză, relatează wasserburger-stimme.de.

Când a fost întrebat despre câini, șoferul român i-a aruncat din vehicul și i-a descris ca fiind gunoaie. Ambii cățeii au fost duși la o clinică veterinară, deoarece se aflau într-o stare proastă. Potrivit primelor constatări, patrupezii au fost forțați să petreacă cele două zile de călătorie în propriile fecale și urină și nu au fost hrăniți.

Nu rata si: Germania. Muncitorii români, cazați în condiții deplorabile. Angajatorii le luau chirii enorme

Cel mai probabil, cei doi căței vor fi duși la un adăpost local pentru animale, după cele două săptămâni de carantină. În orice caz, șoferul nu-i va primi înapoi.

Șoferul român se confruntă cu mai multe acuzații penale și administrative. Printre altele, el va trebui să răspundă pentru conducere fără permis, cruzime față de animale și mai multe infracțiuni prevăzute de Legea privind circulația rutieră. Investigațiile privind alte infracțiuni sunt în curs de desfășurare.

Un alt șofer român, în vârstă de 39 de ani, care se afla la volanul unui camion cu remorcă,  a provocat un accident rutier, în timp ce conducea, pe data de 23 aprilie, pe autostrada B20, dinspre Marktl, în direcția Burghausen, 

 

Germania. Șofer român de camion, vinovat de producerea unui accident rutier. Victima a fost târâtă zeci de metri

 

La un moment, românul a vrut să schimbe pe banda dreaptă, dar nu a observat un automobil Seat Leon, care se îndrepta și el spre Burghausen, din sensul giratoriu, venind dinspre Mehring.

La volanul automobilului mic se afla un bărbat, de 21 de ani, din Burgkirchen. Acesta a încercat să accelereze pentru a evita o coliziune cu camionul românului, dar a ajuns pe acostament și a pierdut controlul volanului, relatează pnp.de.

A derapat și a fost târât de camionul articulat, de-a lungul parapetului de protecție, pe o distanță de aproximativ 50 de metri. Tânărul a fost transportat la spitalul din Burghausen, cu răni ușoare. Mașina sa a fost distrusă, prejudiciile fiind de circa 12.000 de euro.

Camionul și remorca au suferit pagube de aproximativ 7.000 de euro. La locul incidentului a intervenit Brigada de pompieri din Burghausen, cu cinci autospeciale și 19 persoane, care au curățat scurgerile de combustibil și au  dirijat traficul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel