Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Doi români care au spart un automat de ouă, prinși de poliție după ce proprietarul fermei s-a luat cu mașina după ei
WhatsApp
Doi români au fost arestați în Germania, după ce au spart un automat de ouă cu autoservire. Cei doi au sustras banii din aparat, precum și 93 de ouă, iar polițiștii cred că este a patra oara când comit această faptă. 

Un automat cu autoservire pentru produse agricole din Schleissheim a fost deja spart de cinci ori începând cu 31 octombrie 2021. Făptuitorii au deschis cu forța caseta de bani montată pe peretele magazinului fermei, folosind o rangă, și au scos banii pe care îi conținea.

Cea mai recentă spargere n-a fost cu noroc pentru cei doi români, care au fost prinși de poliție. 

Incidentul s-a petrecut pe 27 noiembrie, în jurul orei 17.00. 

Victima este un bărbat de 39 de ani din districtul Wels-Land, care i-a observat pe cei doi români în timp ce fugeau cu prada. El s-a urcat la rqndul său în mașină și a plecat în urmărirea acestora.

Germanul a continuat să informeze polițiștii cu privire la locația hoților până când au găsit vehiculul în cauză în Thalheim, lângă Wels, și s-au oprit după o scurtă urmărire.

Cei doi inculpați, un tânăr de 28 de ani și unul de 20 de ani, ambii români rezidenți în raionul Wels-Land, au fost arestați. De asemenea, polițiștii au găsit ranga cu care cei doi au spart aparatul și au constatat că mașina avea atașate plăcuțe de înmatriculare pe care acuzații le demontaseră anterior de pe mașina altcuiva.

În cadrul unei percheziții la locuința unui suspect, ofițerii au ridicat și produse agricole furate, și anume 93 de ouă.

Cei doi sunt denunțați pentru furt calificat, potrivit unui comunicat al poliției citat de presa locală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel