Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Curier român, acuzat că a furat din colete. Pachetele ajungeau goale la destinatari
WhatsApp
Un curier român din Germania este acuzat că a furat din coletele clienților. În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit că acesta ascundea pachete în mașina sa personală.

Poliția germană anchetează un român în vârstă de 50 de ani, angajat al unei firme de transport subcontractată de companii de curierat. El este suspectat că a sustras conținutul (inclusiv bijuterii, îmbrăcăminte de marcă și laptopuri) din cel puțin douăsprezece pachete.

Potrivit unui comunicat al Poliției din Hamburg, furturile au fi fost comise începând cu sfârșitul lunii septembrie 2022.

Două companii de curierat au depus o plângere la poliție după ce mai multe pachete trimise anterior ajunseseră goale la client. Investigațiile ulterioare la furnizorul de servicii de transport au scos la iveală nereguli în livrarea de la un depozit de colete din centrul orașului Hamburg către un centru de distribuție din cartierul Altona-Nord și astfel investigatorii au ajuns pe urmele suspectului.

Polițiștii au găsit colete în mașina personală

 

În seara de marți, 22 noiembrie, ofițerii au executat mai multe mandate de percheziție emise de Parchetul din Hamburg. În acest context, au percheziţionat atât duba de curierat, cât şi autoturismul românului, situate în cartierul Bahrenfeld. Oamenii legii au găsit două pachete care nu îi erau destinate în mașina sa personală.

Mai mult, în portiera de pe partea șoferului au găsit un baston. În plus, polițiștii au pus sub sechestru 15 pachete aflate în dubă, pe care suspectul ar fi trebuit să le livreze la centrul de distribuție din Altona-Nord.

În timpul perchezițiilor, bărbatul le-a spus polițiștilor că locuiește în mașină, neavând un apartament. Cu toate acestea, investigațiile anterioare ale oamenilor legii au scos la iveală că acesta locuia la o adresă din cartierul Volksdorf din Hamburg. În timpul percheziției domiciliului nu au fost găsite alte probe.

Românul de 50 de ani este cercetat în stare de libertate. Se fac investigații pentru a se stabili dacă a comis și alte infracțiuni.

 

-------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel