Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Germania. "Crime din pasiune" comise de un pensionar pentru o prostituată româncă. A împuşcat bordelul unde lucra
Un bărbat de 64 de ani, din Germania, a fost condamnat de tribunalul districtului Bielefeld pentru că a tras la un bordel din Herford. Faptele violente au fost comise "din dragoste" pentru o prostituată româncă de 49 de ani, cu care acesta visa chiar să se căsătorească, potrivit westfalen-blatt.de şi ruhr24.de.

Bărbatul a tras cu arma la un bordel din Herford, din gelozie și frustrare. A fost judecat la Tribunalul Regional Bielefeld. Verdictul a fost acum anunțat.

Pensionarul în vârstă de 64 de ani din Detmold a trebuit să răspundă în cadrul procedurilor judiciare de la tribunalul districtual din Bielefeld, după ce la sfârșitul anului 2018 a tras o armă la barul „Moonlight” din Herford

A fost arestat pentru tentativă de crimă, tentativă de incendiere, constrângere și daune materiale, iar recent judecătorul a anunţat un verdict în proces.

 

Pensionarul a fost observat în bordelul din Herford de mai multe ori

 

După ce bărbatul în vârstă de 64 de ani și soția sa la acea vreme s-au despărțit, acesta a devenit un client obișnuit la clubul din Herford.

În bordel, pensionarul continua să viziteze aceeași femeie. A început să se îndrăgostească de o prostituată româncă în vârstă de 49 de ani, însă femeia nu îl vedea mai mult decât ca pe un simplu client, chiar dacă bărbatul a început chiar să îşi facă planuri de nuntă.

Orbit de gelozie când a aflat că românca se mai vedea cu trei bărbaţi în acelaşi timp, în decembrie 2018, seniorul a făcut scandal și a fost restricţionat să mai intre în bordel.

Femeia a încercat să îl liniştească după izbucnire și a văzut două arme în maşina lui. Aceasta le-a fotografiat pe ascuns, pozele devenind apoi indicii importante în proces.

 

A tras două zile la rând cu arma înspre bordel

 

În dimineața zilei de 30 decembrie 2018, bărbatul a tras înspre bordelul din Herford. De această dată au existat doar pagube minore asupra bunurilor. 

Dar doar o zi mai târziu, bărbatul s-a întors la fața locului cu muniție puternică de calibru mic. A tras din nou la bordelul din Herford. Un glonț aproape a lovit o prostituată. Arma pensionarului a fost găsită ulterior într-un iaz din Detmold.

Deoarece bărbatul era gelos pe colegul de cameră al „prostituatei sale”, s-a dus la adresa comună din Bünde. Seniorul a presupus că el era proxenetul ei. Pentru a forța oamenii să iasă din clădire, în cele din urmă a declanșat un incendiu. Cu toate acestea, incendiul a fost stins rapid de pompierii. S-a dovedit că presupusul proxenet era doar fratele vitreg al femeii.

 

Bielefeld - judecătorul clasifică actele bărbatului: „Au fost crime din pasiune”

 

Tentativă de crimă, tentativă de incendiere, constrângere și pagube materiale: parchetul a adus o serie de acuzații grave împotriva acuzatului. Pentru că se îndrăgostise de prostituata din bordelul din Herford, se pare că era gata să facă orice pentru ea. El a devenit din ce în ce mai posesiv și a lăsat-o pe femeia din Bünde să locuiască într-un apartament care aparținea fiilor săi.

„Sexul a fost o considerație esențială pentru apartament”, a declarat Georg Zimmermann, judecătorul președintelui primei camere penale mari, când a pronunțat hotărârea în Bielefeld.

Inculpatul avea propria cheie pentru apartament și mergea  acolode câte ori îşi dorea.

Pensionarul, fost șofer și fermier, a fost acum condamnat la patru ani și jumătate de închisoare de către Tribunalul Regional Bielefeld.

Parchetul a cerut opt ​​ani. Cu toate acestea, avocatul apărării a pledat pentru achitare și va solicita acum o revizuire. Din cauza riscului de evadare, mandatul de arestare împotriva bărbatului de 64 de ani rămâne în vigoare.

[citeste si]

Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
DCNews.ro
6 mar 2021, 23:26
DCMedical.ro
7 mar 2021, 10:02
DCBusiness.ro
7 mar 2021, 10:07
DefenseRomania.ro
6 mar 2021, 21:36
DCBusiness.ro
7 mar 2021, 10:07
DefenseRomania.ro
6 mar 2021, 21:36
DCNews.ro
6 mar 2021, 23:26
DCMedical.ro
7 mar 2021, 10:02
Spectacola.ro
7 mar 2021, 10:20
Spectacola.ro
7 mar 2021, 10:20