Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Avion prăbușit într-o grădiniță. Pilotul, mort pe loc
WhatsApp
Accident de avion în nordul Bavariei. Aparatul de zbor de minci dimensiuni s-a prăbușit pe terenul unei grădinițe. Pilotul a murit în urma impactului.

În Franconia Superioară, un avion de mici dimensiuni  s-a prăbușit marți seară,  pe terenul unei grădinițe. Pilotul în vârstă de 64 de ani a murit în epava complet distrusă, a declarat poliția  sosită la fața loclui.

Avionul monomotor s-a prăbușit după-amiază în zona curții grădiniței castelului Feuerstein din Ebermannstadt (districtul Forchheim). motivul prăbușirii este momentan neclar, poliția penală și parchetul din Bamberg investighează, potrivit Merkur.de.

Germania. Avion prăbușit într-o grădiniță. Pilotul, mort pe loc

 

Un prim apel de urgență a fost primit în jurul orei 17.45 și un total de 120 de lucrători de salvare au fost mobilizați. Totuși, pentru pilotul avionului, orice ajutor a venit prea târziu. Avionul ajunsese să se odihnească pe acoperiș. Din fericire, nu erau copii în incintă.

Înregistrarea accidentului și recuperarea epavei au continuat seara. La cererea unui procuror, urmează să fie chemat și un expert de la Biroul Federal de Investigare a Accidentelor Aeronautice. Mai multe detalii nu au fost inițial cunoscute.

Tot în Franconia, un avion de mici s-a prăbușit și la sfârșitul anului 2020. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel