Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal monstru pe o stradă din Dortmund: 90 de români s-au luat la bătaie din cauza unui LIVE pe Facebook
WhatsApp
Aproximativ 90 de români au participat la un scandal monstru pe o stradă din Dortmund. Poliția a intervenit în forță și i-a dispersat pe scandalagii, iar șase dintre aceștia sunt cercetați pentru provocarea de pagube materiale. 

O banală dispută verbală care a izbucnit în nordul orașului Dortmund a degenerat într-un adevărat circ. Totul s-a petrecut în seara zilei de marți, 4 octombrie, atunci când mai mulți martorii au sunat la numărul de urgență al poliției 110 și au anunțat că este un scandal pe strada Bornstrase, la intersecția cu Schleswiger Strase.

Deși inițial era vorba de aproximativ 20 de persoane, până au ajuns echipajele de poliție la fața locului, numărul celor implicați în scandal a crescut până la 90.

"Unii dintre ei au încercat să rezolve disputa", relatează purtătorul de cuvânt al poliției din Dortmund, Peter Bandermann, potrivit unui comunicat de presă. "Prima echipă de patrulare a reușit să separe adversarii. Când a venit mai mult sprijin, s-a instalat rapid calmul", a mai precizat Bandermann.

De la ce a pornit scandalul

 

După investigațiile inițiale și discuțiile cu martorii, autoritățile au lămurit ce s-a întâmplat.

Potrivit publicației 24Rhein, totul a pornit după ce un tânăr de 20 de ani a început să facă un video live pe o rețea de socializare la un loc de joacă și a fost insultat în timpul acestuia. Acest lucru a declanșat un schimb de insulte și a dus la o reacție în lanț, astfel încât spiritele s-au aprins rapid și grupul de scandalagii a crescut.

O tânără de 20 de ani, care dorea să rezolve disputa, a fost luată la bătaie. Tânăra a primit îngrijiri de la paramedici și a fost dusă la spital pentru tratament, cu răni ușoare.

Poliția a anunțat că șase suspecți de 12, 13, 14, 20 și 42 de ani sunt cercetați pentru provocarea de pagube materiale, între care și o piatră aruncată într-o mașină.

Poliția din Dortmund a mai precizat că toți cei implicați sunt români.

Parchetul trebuie să decidă cum se va proceda și în cazul celor doi băieți care nu au împlinit încă vârsta la care pot răspunde penal.

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel