Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fuego, scos de pe scenă de coronavirus: „Mi-e greu să accept că trebuie să amân un concert sold-out“
WhatsApp
Fuego a trimis, luni, un mesaj fanilor săi după ce concertul programat în martie la Sala Palatului a fost amânat. „Mi-e greu să accept că trebuie să amân un concert care este în prag de sold-out”, a spus cântărețul.

„Dragii mei, din păcate, concertul meu pop-simfonic de pe 22 martie de la Sala Palatului din Bucureşti se amână pentru o dată ulterioară, cât de curând, pe care o voi anunţa în câteva zile! Biletele rămân valabile fără nici o problemă!”, spune Paul Surugiu-Fuego.

„După cum bine ştiţi deja, nu este o decizie luată de mine sau de către organizatori, ci de Ministerul de Interne care a hotărât ieri (duminică-n.r.) să interzică, până pe 31 martie cel puţin, toate manifestările publice care au număr mai mare de 1000 de persoane, din pricina Coronavirusului care ne provoacă, se pare, suficiente bătăi de cap”, notează artistul.

Fuego îşi vede spectacolul scos de pe scenă în momentul în care intrase în ultimele etape ale repetiţiilor.

„Vestea aceasta a picat cum nu se poate mai rău, după ce sâmbătă am avut concertul pop-simfonic de la Chişinău, care a ieşit minunat. Am investit enorm în show-ul de la Sala Palatului. Eu şi Orchestra Metropolitană, dar şi Corul Accoustic, ambele conduse de dirijorul Daniel Jinga, suntem în linie dreaptă cu repetiţiile, cu pregătirile, cu invitaţii speciali şi momentele lor, dar şi cu întreaga desfăşurare de forţe din jurul acestui eveniment grandios la care am început să muncesc şi să investesc bani şi timp, cu trudă, din munca mea, încă din luna decembrie a anului trecut”, explică interpretul.

Cântăreţul afirmă că nu a renunţat la ideea spectacolului şi că deja caută o soluţie pentru reprogramarea recitalului: „Mi-am clădit cariera pe cuvânt şi profesionalism şi mi-e greu să accept că trebuie să amân un concert care este în prag de sold-out cu două săptămâni înainte. Zilele acestea încercăm, împreună cu organizatorii şi responsabilii de la Sala Palatului, să găsim curând, o zi pentru a reprograma concertul în care mi-am pus sufletul şi care mă va prezenta altfel în faţa voastră, alături de 130 de instrumentişti pe scenă”.

Evenimentele de peste 1.000 de persoane sunt anulate

 

Artistul face apel la înţelegerea fanilor şi le promite că biletele deja achiziţionate rămân valabile.

„Le mulţumesc anticipat celor care-mi sunt aproape şi mă susţin şi vă garantez că nu vă voi dezamăgi. Biletele se reportează pentru data ulterioară şi sunt valabile, fără absolut nici o problemă! Încercăm să ne unim toţi forţele şi să găsim cea mai bună soluţie, pentru că în acest proiect sunt angrenaţi, după cum bine mă ştiţi pe mine, perfecţionist, mulţi oameni, multe forţe, de la scenotehnica impresionantă care vine din Basarabia, până la Televiziunea Română, alături de care am semnat un parteneriat. Sper să înţelegeţi situaţia şi să sperăm la o restabilire rapidă a firescului în ceea ce priveşte problema virusului. Eu mă dăruiesc vouă şi voi munci perioada asta şi mai mult alături de instrumentişti şi invitaţi pentru a vă oferi un spectacol de zile mari!”, se încheie mesajul semnat de Paul Surugiu-Fuego.

Fuego, pe numele real Paul Ciprian Surugiu, s-a născut pe 23 august 1976, la Turda. Este cunoscut în calitate de cântăreţ de muzică uşoară, populară şi colinde şi prezentator TV. A debutat în 1993, la Festivalul de la Mamaia. De atunci a lansat 31 de albume de studio şi a înregistrat peste 600 de piese. A câştigat cinci discuri de aur şi două de platină. De două ori pe an întreprinde turnee naţionale.

Raed Arafat a anunţat că evenimentele care presupun participarea unui număr mai mare de 1000 de persoane sunt interzise, anunță Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura si Traditii Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel