Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Un român a fost prins în timp ce încerca să fure mai multe haine din Intersport
WhatsApp
Un român a fost prins în timp ce încerca să fure mai multe haine din magazinul Intersport din Saint-Louis, Franța.

Un român în vârstă de 35 de ani, rezident în Mulhouse, a fost arestat luni, 13 martie, la ora 11.00. Acesta a fost prins în timp ce încerca să sustragă dispozitivele speciale anti-furt de la mai multe haine din magazinul Intersport din Saint-Louis.

Alertați de personalul de securitate, polițiștii de la postul de poliție Saint-Louis/ Huningue au ajuns imediat la fața locului, conform presei străine.

Vezi și: Românul care și-a vândut fetița unui bătrân de 70 de ani, într-un cinematograf din Franța, reținut în România: Fugise împreună cu fata

 

Românul a fost descoperit cu mai multe haine de la Intersport pe care voia să le fure

 

Echipajul de poliție a observat că bărbatul purta un costum de baie destinat femeilor pe sub propriile haine. El le-a spus polițiștilor că l-a îmbrăcat pe el... pentru a-și ușura durerile de spate.

Românul ar mai fi avut o plasă plină de haine de firmă pe care intenționa să le fure.

Tânărul în vârstă de 35 de ani a fost plasat în custodia poliției înainte de a i se comunica un ordin penal pentru data de 31 mai.

Vezi și


Saint-Louis: Român prins la volan fără permis și sub influența drogurilor

 

Tot în aceeași zi, un alt bărbat în vârstă de 23 de ani din Saint-Louis a fost arestat luni, 13 martie, la ora 19.15, pe Avenue du Général-de-Gaulle din Saint-Louis. În momentul controlului, pe lângă faptul că acesta conducea fără permis, ofițerii au simțit un miros puternic de droguri în interiorul vehiculului său.

Bărbatul a fost testat pozitiv la un test de salivă și se afla, de asemenea, în posesia unei cantități mici de droguri. În timpul reținerii sale, care a continuat și marți, 14 martie, anchetatorii care i-au studiat convorbirile telefonice. Astfel, conform acestora au constatat, de asemenea, că bărbatul vindea droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel