Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Un român a cumpărat, cu bani falși, un telefon mobil, dar vânzătorul păgubit a fost cel care a ajuns în arest
WhatsApp
Un român a fost arestat pe 1 martie, după o altercație într-un autobuz, în care el fusese victima. Doi nigerieni de la are cumpărase un telefon cu bancnote false, și-au dat seama de înșelătorie și au mers după el să-i ceară socoteală. Militarii au mai găsit asupra lui alte  275 bancnote contrafăcute de 10 euro.
telefon_mobil_autobuz

Luni la prânz, mai mulți pasageri dintr-un autobuz din Vertou au fost martori la o agresiune la terminalul unei inii de autobuz.  Doi bărbați încercau să scoată, cu violență, un tânăr român, trăgându-l de braț, jos din autobuz. 

Alterația a durat câteva minute, timp în care jandarmii din Vertou, solicitați, au ajuns la intervenție. Așa au aflat că la originea acestui incident se află o dispută între cele două părți. Cu câteva săptămâni mai devreme, cel mai tânăr, în vârstă de 24 de ani, de naționalitate română, cumpărase de la unul dintre cei doi atacatori un telefon mobil. A plătit 320 de euro pentru el, însă suma fusese achitată cu bancnote false.

Vânzătorul și-a dat seama de acest lucru câteva zile mai târziu, așa că l-a căutat să îi ceară socoteală.

Percheziționat de polițiști, românul de 24 de ani, cu domiciliul în Vertou, deținea alte 275 de bancnote contrafăcute de 10 euro. Plasat în arest, el a fost însă lăsat liber și urmează să fie chemat în instanță la începutul anului 2022 pentru aceste fapte, informează L'hebdo.

Autoritățile l-au arestat însă pe unul dintre agresorii românului, unul dintre nigerienii păgubiți după cumpărarea telefonului cu bancnote fals.e acesta avea de ispășit alte condamnări, așa că acesta a ajuns în închisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel