Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Trei români, prinși în timp de jefuiau un centru de reciclare, și-au aflat pedepsele
WhatsApp
Trei cetățeni români au fost condamnați de instanța penală din Nantes pentru „tentativă de furt”, după ce au fost prinși în tomberoanele metalice ale centrului de depozitare a deșeurilor Remouille, în data de 6 martie 2021.
Franța. Trei români, prinși în timp de jefuiau un centru de reciclare, și-au aflat pedepsele

Furturile au avut loc la centrul de depozitare a deșeurilor Remouille. O femeie, de 34 de ani, și doi bărbați, de 32 și, respectiv, 49 de ani, care locuiau la acea vreme într-o tabără, situată pe rue Jean-Rouxel din Orvault, au fost  reținuți foarte repede.

Jandarmii au intervenit imediat la fața locului după ce un martor a raportat că a văzut doi bărbați care au urcat pe poarta centrului de reciclare a deșeurilor Remouille, scrie ACTU.

Când au ajuns la centrul de reciclare, militarii au depistat o dubă albă Iveco Daily, înmatriculată în România. În dubă, jandarmii au mai găsit niște piese de motor, aparate de uz casnic și televizoare. Oamenii legii au mai depistat în dubă un clește, care ar fi fost folosit de hoți ca să taie gardul de plastă al centrului. 

 

Franța. Trei români, prinși jefuind un centru de reciclare, și-au aflat pedepsele

 

Interogați, cei trei inculpați români au spus că „au venit să caute ustensile de bucătărie, și mai ales cratițe” în tomberoanele de fier vechi dar că „nu au avut timp să fure”, pentru că au fost arestați  imediat  de jandarmi.

„Este totuși o minunată coincidență că ați ales un centru de eliminare a deșeurilor care fusese deja spart de două ori”, le-a spus magistratul celor doi  inculpați prezenți. Cel de-al treilea hoți revenise în România, unde fusese  deja condamnat  pentru furturi.

Cei doi români  au primit o pedeapsă de două luni de închisoare cu suspendare și vor trebui să plătească fiecare câte 127 de euro, costurile generate de proces. Românul care a lipsit de la proces a primit  o pedeapsă de trei luni de închisoare cu suspendare.  În ciuda plângerii inițiale a primarului din Remouillé, comunitatea urbană Clisson Sèvre et Maine nu a intentat o acțiune civilă. Toate bunurile furate au fost returnate.

[citeste si]

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel