Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Tânăr român, mort după ce a căzut de pe bastioanele castelului Montbéliard
WhatsApp
Un tânăr român, de 24 de ani, a fost găsit mort după ce a căzut de pe bastioanele castelului Montbéliard din districtul Doubs din Franța.

Un bărbat de 24 de ani a fost găsit mort duminică după ce a căzut de pe bastioanele castelului. Deocamdată, nu se știe dacă a fost vorba de o sinucidere, un accident sau un act comis de o altă persoană.

Victima era moartă la sosirea serviciilor de urgență. 

Un bărbat de 24 de ani a murit duminică, în jurul prânzului, după ce a căzut de pe bastioanele castelului. A căzut de la aproximativ 18 metri. Trecătorii au auzit un zgomot puternic și l-au găsit inconștient.

Franța. Tânăr român, mort după ce a căzut de pe bastioanele castelului Montbéliard

 

O femeie a încercat să îi facă manevre de resuscitare, dar fără succes.

Victima, de origine română, a murit pe loc.

Deocamdată, poliția nu exclude nicio posibilitate: sinucidere, accident sau intervenția unei terțe persoane.

Un șofer român de camion a trecut prin clipe de spaimă după ce s-a răsturnat, joi, pe A7, în Franța. Accidentul a provoacat un blocaj uriaș în trafic între Lyon și Marsilia.

Franța. Șofer român de TIR, clipe de coșmar pe o autostradă

 

Încă o zi neagră pentru utilizatorii autostrăzii A7 din cauza unui accident de camion. Șoferul român s-a răsturnat pe autostrada A7, la sud de Lyon, ieri, 9 iunie. Se deplasa în direcția Marsilia, iar la ieșirea 9 din Chasse-sur-Rhône, lângă orașul Seyssuel (Isère), din motive încă neclare, a pierdut controlul volanului și a fost la un pas să cadă în apele Ronului.

S-a format un ambuteiaj în acest sens, iar timpul de traversare a fost estimat la o oră de către serviciile de autostradă. Traficul a fost întrerupt între intersecția Ternay și ieșirea Vienne Nord. De asemenea, s-au anunțat încetiniri pentru 6 km la nivelul A7 și un ambuteiaj de 5 km a blocat puternic șoferii angajați pe A46. 

Un accident care ne aduce amintiri urâte

 

Joi a fost indicat să se evite zona și șoferii au fost sfătuiți să meargă pe străzi adiacente. Șoferul român al camionului, care a lovit balustrada, a fost rănit ușor. Camionul era încă în jos ieri, la ora locală 18:45, iar peste noapte a fost mutat.

Acest accident amintește de cel din 18 mai , când un camion care transporta produse periculoase la înălțimea Chasse-sur-Rhône a lovit un vehicul ușor, tăiând autostrada A7 în ambele sensuri de circulație. Au urmat ore de așteptare de coșmar pentru șoferii care au rămas blocați o noapte întreagă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel