Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Șofer român, fraudă de aproape 20.000 de euro prin metoda „trenulețul“
WhatsApp
Un român, de 30 de ani, a fost arestat în regiunea franceză Isère, după ce ar fi comis fraude de aproximativ 20.000 de  euro, prin metoda  „trenulețul“.
autostrada_franta

Un bărbat, de 30 de ani, a fost arestat vineri, 4 martie, în Isère. El este suspectat că a forțat de 186 de ori bariera la stațiile de taxare de pe autostradă.

De mai multe săptămâni, jandarmii din La Verpillière (Isère) încearcă să dea de urma unui automobilist care folosește tehnica "trenulețului" la stațiile de taxare din Nord-Isère și Ain. Vineri, 4 martie, suspectul a fost interceptat în comuna La Tour-du-Pin, relatează Le Dauphiné.

Brigada motorizată din La Verpillière a fost chemată la fața locului, în urma unei plângeri din partea companiei de autostrăzi Area. Aceasta din urmă deschisese un dosar pentru fraudă împotriva unui șofer de camion cu platformă, înmatriculat în Bulgaria, care era adeptul metodei "trenulețul", o tehnică ce constă în a lipi vehiculul de cel plasat chiar înaintea sa pentru a profita de bariera ridicată și a trece fără să plătească.

 

Șofer român, fraudă de aproape 20.000 de euro prin metoda „trenulețul“

 


Suspectul român, în vârstă de 31 de ani, a fost interceptat la volanul camionului său. El a fost reținut pentru "fraudă" și eliberat a doua zi, în așteptarea procesului. Vehiculul său a fost, de asemenea, confiscat.

Tânărul în vârstă de 30 de ani va trebui să răspundă pentru faptele sale pe 1 iulie, în fața tribunalului judiciar din Bourgoin-Jallieu. El riscă o amendă mare, rambursarea datoriilor restante, precum și închisoare. Potrivit companiei de autostrăzi, suspectul a forțat poarta de taxare de 186 de ori, ceea ce reprezintă un prejudiciu pentru compania de autostradă de aproximativ 20.000 de euro.

 

S-ar putea să îți placă și: Franța. Povestea Elenei, o româncă din conducerea Renault, care și-a împlinit visul de a fi bucătar în propriul restaurant

În Normandia, în curând, poliția nu va mai fi nevoită să urmărească acest tip de comportament. Într-adevăr, la sfârșitul anului 2024, mașinile vor putea trece fără să se oprească la cabina de taxare pe autostrăzile A13 și A14, care leagă Parisul de Normandia, deoarece trecerea lor va fi detectată de senzorii de pe macazuri, a anunțat compania de autostrăzi Sanef în decembrie anul trecut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel