Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Șase români au comis furturi de UN MILION de euro în zona Parisului. Operațiune de amploare pentru capturarea lor
WhatsApp
Șase români au fost arestați în Franța, fiind acuzați că au comis peste 60 de spargeri la sediile unor companii din zona Parisului. 
Foto ILUSTRATIV (sursa: FB)

Secția de cercetare a Jandarmeriei din Orléans a efectuat această investigație după numeroase furturi de la companii din regiunea Parisului. Prejudiciul în acest caz depăși un milion de euro.

Banda de români se specializase pe furturi de aparatură și echipamente electronice

 

Șase bărbați de naționalitate română au fost inculpați și puși în detenție, fiind bănuiți că au comis aproximativ 60 de furturi din sediile companiilor din zona regiunii Paris. Jafurile au fost comise în perioada august 2020 - ianuarie 2021.

Potrivit informațiilor prezentare de poliție și citate de publicația La Republique de Centre, banda de hoți se specializase în furtul de aparatură și echipamente electrice portabile.

Prejudiciul depășește un milion de euro iar produsele erau trimise în România

 

Cei șase hoți operau în principal noaptea, iar țintele preferate erau "afacerile artizanale”. Produsele furate au fost depozitate mai întâi în tabere din Val d'Oise, iar de aici erau transportate în România.

"Patru spărgători au fost arestați de trupele GIGN de ​​Tours în localitatea Garges-lès-Gonesse (Val d'Oise) iar cărăușii, responsabili cu transportul produselor furate înapoi în România, au fost arestați simultan în Goussainville (Val d "Oise), de către o unitate de intervenție specializată a Jandarmeriei mobile din Satory", indică comunicatul de presă.

În relație cu autoritățile române

Poliția franceză precizează că a lucrat, în această investigație, cu autoritățile polițienești și judiciare române, coordonate de Oficiul Central pentru Lupta împotriva Criminalității Itinerante (OCLDI) și de instanța judiciară Chartres.

hoti romani franta furturi un milion euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel