Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Românul care a dispărut în luna ianuarie, de negăsit. Ionel a ieșit din casă după o ceartă cu fratele său
WhatsApp
Azi, jandamii au reluat căutările românului Ionel Irimia, 36 de ani, care a dispărut pe 30 ianuarie în regiunea Neuchâtel-Urtière din Franța.

Bărbatul ajunsese în Franța împreună cu fratele său și cu un prieten. Toți trei s-au cazat într-o cabană și urmau să înceapă lucrul a doua zi.

În timpul nopții, în urma unei cerți, bărbatul a ieșit din cameră, lăsându-și lucrurile personale și laptopul. Dezorientat, bărbatul român, care nu vorbește limba franceză, a bătut la ușile locuitorilor. A doua zi după dispariția lui, au fost organizate grupuri de căutare. Câinele polițist i-a pierdut urma între Pont-de-Roide și Dambelin, scrie estrepublicain.fr.

Fratele lui Ionel a povestit polițiștilor că bărbatul s-a mai comportat așa și în trecut, când a mai dispărut, dar reapărea după câteva zile.

Acum însă dispariția lui le îngrijorează pe rude. Împrejurimile Pont-de-Roide au fost din nou verificate de  doisprezece militari, din brigada locală și din plutonul de supraveghere și intervenție al jandarmeriei.  O dronă, echipată cu o cameră termică, a zburat deasupra zonei.  

 

Citeste si.  Franța. Român, dat dispărut de fratele său, cu care muncea pe un șantier: Ionuț este dezorientat, fiind convins că se află în România

 

Ionel Irimia are o înălțime de 1,70 metri și  maxim 60 kg. Era îmbrăcat într-un pulover în carouri gri și negre, pantaloni de jogging gri și pantofi sport negri cu talpă albă.

 

„Este în criză, este total dezorientat, fiind convins că se află în România”

 

Dispariția românului a fost semnalată pe rețelele de socializare de jandarmii din Neuchâtel-Urtière. Ionel Irimia, în vârstă de 36 de ani, care nu vorbește franceza și părăsise pensiune fără a avea asupra lui telefon sau acte de identitate). „Este în criză, este total dezorientat, fiind convins că se află încă în România. Bate la ușile caselor localnicilor”, spun jandarmii.

Fratele și prietenul lui încă îl așteaptă, foarte îngrijorați. Din seara dispariției, românul nu a mai reapărut. Câinele polițist i-a  pierdut urma pe drumul care leagă Dambelin de Pont-de-Roide. Căutările, deocamdată, nu au avut niciun rezultat. Polițiștii, care consideră că bărbatul ar fi putut urca într-o malină,  fac apel la martori.

Oricine îl vede pe român este rugat să sune la brigada din Pont-de-Roide la 03 81 92 40 13. În trecut, bărbatul a mai fost dat dispărut, fiind găsit câteva zile mai târziu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel