Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Doi români, acuzați de proxenetism după ce și-au trimis soțiile să se prostitueze
WhatsApp
Doi români au fost acuzați și arestați de proxenetism în Franța. Cei doi bărbați profitau de pe urma prostituției compatrioatelor și chiar a soțiilor lor. Luni seară, judecătorul i-a trimis la închisoare.

Locuitorii de pe strada Béranger nr. 160 din Amiens, Franța se obișnuiseră cu clienții și cu vizitele regulate ale celor doi bărbați musculoși care veneau să încaseze veniturile celor două tinere. Acestea prestau servicii sexuale într-un apartament închiriat prin intermediul unui site de închirieri. 

Pe 17 februarie, poliția a fost chemată pentru că s-a ivit o încăierare. Martorii au filmat cum V., una dintre prostituate, era agresată cu gaze lacrimogene de către A., un bărbat în vârstă de 31 de ani. Cealaltă româncă obligată să presteze servicii sexuale a încercat să o ajute pe prietena ei. De asemenea, aceasta a fost molestată de An., un bărbat de 24 de ani. Toți cei implicați sunt români și provin din același oraș, mai exact Târgoviște.

 

Una dintre fete a fost grav rănită și șchiopătează

 

În timpul anchetei, băieții nu au putut nega faptul că nu știau despre activitățile celor pe care îi prezintă ca fiind soțiile lor. „Ea îmi spune că face ce vrea cu viața ei. Îmi plac relațiile libere", spune An. despre M.. „Nu-mi spune totul, nimeni nu o poate supăra, nu distinge între bine și rău": așa o descrie A. pe V. Aceasta a fost cea mai rănită din această poveste. V. a fost internată în spital după bătaie și a rămas cu un șchiopătat.

În ceea ce privește încasările, el explică: „Este mai bine să păstrez eu banii. Eu sunt puternic, iar ele sunt fragile. În ceea ce privește profitul, complicele său îl minimizează pe cât posibil: Îmi cumpără mâncare sau o sticlă de cocaină...", a declarat A.

 

Cei doi inculpați vor primi o pedeapsă pe măsură

 

În fața poliției, cei doi inculpați oscilează între chicoteli și negare. Cele două tinere, în schimb, plâng în hohote, fără să se poată spune dacă suferă sau se tem. Pentru procurorul Souffrin, "ajutorul și profitul" sunt semne de proxenetism, "mărturii concordante" ale violenței. 

Avocatul apărării, Marion Mangot a vorbit despre lipsa unei anchete aprofundate, care ar fi permis, de exemplu, "să se verifice că una dintre cele două victime, cu banii câștigați din prostituție în Elveția, a cumpărat un apartament în România".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel