Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Bătrân, jefuit și ucis de patru români: L-au dezbrăcat și aruncat în râu. „Sunt ca lupii. Atacă să mănânce"
WhatsApp
În iulie 2018, la Toulouse, un bărbat, de 61 de ani, a fost jefuit și apoi aruncat în râul Garona, unde s-a înecat. Cei patru presupuși ucigași, cetățeni români, vor fi prezentați în fața Curții de Arbitraj pentru Minori, de luni, 14 februarie până vineri, 18 februarie 2022.
Franța. Patru români au jefuit un bărbat pe care l-au aruncat, apoi, de pe pod. Fratele victimei Supt lupi. Atacă ca să mănânce

Trupul neînsuflețit al sexagenarului a fost găsit la câteva sute de metri în aval de locul în care a fost aruncat, lângă insulele Banlève, în Toulouse.

Crimă oribilă a fost comisă în vara anului 2018, la Toulouse. Jefuit, abuzat, Serge Balthazar, a fost apoi aruncat în Garona. Alain, fratele său, a fost de acord să depună mărturie. „Supt lupi. Și lupii atacă ca să mănânce.  Am vrut sa particip la aceasta audiere. Pentru memoria lui Serge, ca să se odihnească în pace. Dar e greu...”, a spus Alain, fratele victimei, potrivit ladepeche.fr.

 

Cei patru români căutau carduri bancare, pentru a retrage numerar

 

După cum au precizat reprezentanții Curții de Apel  Toulouse, cei patru români vor fi prezentați în fața Curții de Arbitraj pentru Minori, de luni, 14 februarie până vineri, 18 februarie 2022, fiind acuzați că au aruncat un sexagenar în râul Garona, după ce l-au dezbrăcat, scrie actu.fr. Bărbatul a murit înecat. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit „într-o stare avansată de descompunere” printre ramurile copacilor de pe malul insulelor Banlève, pe 25 iulie 2018. Victima, un bărbat din Toulouse, a locuit, un timp, pe stradă după ce fusese alungat din casa sa. Victima dormea în mașina lui, pe insula Ramier.

Surse din anchetă spun că, înainte de crimă cu aproximativ zece zile, bărbatul fără adăpost ar fi avut o altercație cu mai mulți indivizi. Ancheta a mai stabilit că această mică bandă, din care făceau parte patru români, a jefuit aleatoriu mai mulți trecători, în noaptea de 16 spre 17 iulie, la Toulouse.

 

Procurorii cer închisoare pe viață

 

Cei patru infractori căutau carduri bancare, pentru a retrage numerar, apreciează anchetatorii. Sexagenarul s-a intersectat, din păcate, cu  cei patru bărbați, pe atunci cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, care l-ar fi aruncat în apele Garonnei, de pe Podul Pierre-de-Coubertin.

Procesul pentru tâlhărie și crimă se judecă, pe parcursul întregii săptămâni, de magistrații de la Curtea pentru minori, unul dintre acuzați având 17 ani la momentul crimei. Procurorii cer 20 de ani pentru românul care era minor la comiterea crimei și închisoare pe viață pentru ceilalți trei români. Verdictul este  așteptat pe 18 februarie.     

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel