Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Răsturnare de situaţie în cazul femeii găsite fără viață într-un parc: Soțul și fiul ei, arestați
WhatsApp
Descoperire şocană în cazul crimei care a zguduit Parisul. Femeia găsită într-un parc aglomerat din capitala Franţei ar fi fost ucisă şi tranşată de soţul ei. Iar complice la crimă ar fi fost chiar fiul lor cel mare, în vârstă de 16 ani. Cei doi au fost arestaţi, iar în cele din urmă bărbatul a recunoscut că şi-a ucis soţia. 
Franța. Răsturnare de situaţie în cazul femeii găsite fără viață într-un parc: Soțul și fiul ei, arestați

Povestea macabră începe pe 13 februarie, în cel mai popular parc din Paris, Buttes-Chaumont, relatează Observator. Poliţia este alertată după ce mai mulţi trecători au găsit două genţi ascunse sub frunze ce conţineau rămăşiţe umane.

 

Trupul femeii, dezmembrat şi ascuns în cel mai popular parc din Paris

 

O zi mai târziu, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, Oraşul Iubirii era zguduit de o nouă descoperire. Poliţia anunţă găsirea şi mai multor saci de plastic cu bucăţi din cadavrul unei persoane. 

„Este îngrijorător, este înspăimântător, este insuportabil. Vin aici în fiecare zi cu nepoţelele mele şi nimeni nu se aşteaptă la acest gen de veşti. Este un parc de copii”, spune un localnic, conform sursei citate. 

Anchetatorii au descoperit că toate părţile provin de la un singur cadavru, identificat mai apoi ca fiind Assia Matoug, o femeie de origine algeriană, în vârstă de 46 de ani. Assia locuia la periferia Parisului împreună cu soţul ei şi cei trei băieţi ai lor. Femeia fusese dată dispărută pe data de 6 februarie de soţ.

 

Soţul şi-a schimbat povestea de mai multe ori în timpul anchetei

 

În timpul anchetei însă, bărbatul şi-a schimbat povestea şi a mărturist că de fapt femeia dispăruse pe 31 ianuarie. 

„Am stat acasă să am grijă de copii pentru că în ziua aceea erau greve şi ei nu aveau ore. Regret că nu i-am pus mai multe întrebări pentru a afla unde se ducea. Cine i-ar fi putut face rău?”, ar fi zis el.

Soţul Assiei îşi schimbă declaraţia încă o dată şi spune că pe 31 ianuarie a ieşit de fapt să îşi caute soţia, lucru pe care l-a făcut şi în zilele următoare, până să alerteze poliţia. Anchetatorii încep să verifice spusele bărbatului şi ajung repede la concluzia că toate declaraţiile sale sunt mincinoase. Nicio cameră de supraveghere nu l-a surprins pe acesta în locurile în care a spus că s-a aflat. În schimb, a fost văzut că a intrat de mai multe ori în parcul unde a fost găsit cadavrul. 

„Este un parc foarte aglomerat, uneori nu este iluminat deloc, este un parc proiectat să aibă multă pădure, să aibă locuri retrase, complet izolate”, a mai spus un localnic. 

Acum două zile poliţia l-a reţinut atât pe soţul Assiei cât şi pe fiul cel mare ale acesteia, în vârstă de 16 ani. Se pare că băiatul l-ar fi ajutat pe tatăl său să scape de cadavrul Assiei. După multe ore de audieri, individul a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a ucis soţia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel