Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
FRANȚA vrea să introducă o nouă cotă de muncitori STRĂINI. Accesul la asistență medicală va fi tăiat
WhatsApp
Franța vrea să reintroducă o nouă cotă de imigranți care provin din afara granițelor UE. Accesul la asistență medicală va fi sistat pentru persoanele care nu au drept de ședere în țară.

Franța intenționează să reimpună o anumită cotă de muncitori străini din afara granițelor Uniunii Europene, ca parte a unor măsuri care au ca scop abordarea preocupărilor legate de imigrație, azil politic și integrare, potrivit BBC.

”Vrem să avem din nou controlul asupra politicii noastre migratorii”, a declarat premierul francez Edouard Philippe.

”Prin reluarea controlului asupra politicii noastre migratorii înseamnă să reluăm lupta împotriva abuzurilor adupra dreptului la azil, împotriva imigrației ilegale. Țara noatră va pune așadar umărul la o reconstrucție a Europei”, a adăugat acesta.

Accesul la asistență medicală va fi tăiat pentru persoanele care nu au drept de ședere în țară.

Taberele de imigranți care au fost instalate în mai multe zone din nord-estul Parisului vor fi desființate până la sfârșitul anului.

Franța este una dintre țările europene care au permis accesul pe teritoriul său unui aflux de imigranți ilegali, iar în ultimul timp Guvernul trebuie să reacționeze la presiunea politică exercitată asupra sa de către partidul de extremă-dreapta condus le Marine Le Pen, Adunarea Națională, potrivit MEDIAFAX.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel