Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fostul vicepreşedinte al Gazprombank și-ar fi ucis soţia şi fiica în apartamentul lor din Moscova, iar apoi s-a sinucis
WhatsApp
O dublă crimă urmată de o sinucidere a avut loc la Moscova, pe 18 aprilie 2022. Potrivit informaţiilor preliminare, fostul vicepreşedinte al Gazprombank, Vladislav Avaev, şi-a împuşcat soţia şi fiica înainte de a se sinucide.
Un executiv rus legat de gigantul energetic Gazprom al lui Putin a fost găsit împușcat mortal în piscina sa

Cadavrele au fost găsite de o rudă a victimelor, care nu a reuşit să ia legătura cu acestea prin telefon, informează Digi24. Femeia era îngrijorată şi a decis să îşi viziteze rudele. Ea a găsit cadavrele fostului vicepreşedinte al Gazprombank şi ale soţiei sale, Elena, într-o singură cameră. Cadavrul fiicei lor de 13 ani, Maria, a fost găsit într-o altă cameră.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost vorba de o crimă şi o sinucidere, deoarece Vladislav Avaev, capul familiei decedate, avea o armă în mână. Motivele incidentului sunt încă neclare.

Departamentul principal de investigaţii al Comitetului de Investigaţii al Rusiei pentru oraşul Moscova a confirmat informaţiile despre moartea bancherului şi a familiei sale.

 

Vladislav Avaev se afla într-o dispută juridică cu soţia sa

 

Ulterior, s-a raportat că Vladislav Avaev se afla într-o dispută juridică cu soţia sa pentru dreptul de a-şi creşte singur fiica Maria. El a pierdut un proces, în timp ce soţia sa l-a retras pe celălalt.

Soţia lui Avaev a intentat un proces la tribunalul Nikulinsky în luna octombrie a anului trecut. Femeia nu depusese oficial o cerere de divorţ. În decembrie, soţia lui Avaev a retras procesul.

Gazprombank este una dintre marile băncile ruse care nu au fost excluse din sistemul SWIFT odată cu impunerea sancţiunilor Vestului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel