Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetița de șase săptămâni a lui Boris Johnson, infectată „destul de rău” cu COVID
WhatsApp
Fetița de numai șase săptămâni a premierului britanic Boris Johnson este infectată "destul de rău" cu Covid-19.

Săptămâna trecută, Downing Street a spus că un membru al familiei primului ministru a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar nu a dezvăluit cine este ruda. Însă, aseară, s-a susținut că este vorba de fiica prim-ministrului, acum în vârstă de șase săptămâni, Romy, potrivit Daily Mail.

O sursă a declarat publicației britanice că ar fi suferit „destul de rău”, dar acum „își revine”.

Boris Johnson nu a apărut în public timp de câteva zile după anunțul de la Downing Street, întrucât se autoizola. Însuși premierul, în vârstă de 57 de ani, a fost într-o stare foarte gravă din cauza virusului în primele săptămâni ale pandemiei.

Un purtător de cuvânt din Downing Street a refuzat să comenteze atunci când a fost contactat de Mirror.

 

Johnson încearcă să îşi păstreze funcţia în faţa unei revolte a parlamentarilor conservatori

 

Premierul britanic Boris Johnson încearcă să îşi păstreze funcţia în faţa unei revolte a parlamentarilor conservatori; mulţi dintre aceştia sunt indignaţi de dezvăluirile despre petrecerile organizate la reşedinţa sa oficială din Downing Street, în timp ce în Regatul Unit erau în vigoare interdicţii pentru combaterea epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Pentru a contesta conducerea Partidului Conservator, 54 din cei 360 de parlamentari ai formaţiunii trebuie să trimită moţiuni de neîncredere preşedintelui aşa-numitului „Comitet 1922”.

Laura Kuenssberg, editor politic al BBC, a afirmat că un grup de deputaţi aleşi în 2019 încearcă să atingă pragul respectiv şi au şanse de succes. O analiză a cotidianului The Times arată că până acum l-au criticat pe Johnson 58 de parlamentari conservatori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel