Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Explozia hidrocentralei din Italia: A șasea victimă a fost găsită. O persoană este în continuare căutată
WhatsApp
Autoritățile italiene au recuperat trupurile a încă trei persoane dispărute în explozia hidrocentralei din Bologna.
Foto: Captură de ecran / Sursa: ansa.it

Trupurile neînsuflețite a trei persoane dispărute în explozia de la barajul Suviana au fost găsite, ridicând astfel bilanțul tragic al victimelor la șase. Victimele au fost identificate drept Adriano Scandellari, Paolo Casiraghi și Alessandro D'Andrea. Autoritățile mai caută încă o persoană dispărută. 

Adriano Scandellari, un muncitor în vârstă de 57 de ani din Padova, care lucra la Enel Green Power, a fost primul dintre cei găsiți. A fost urmat de Paolo Casiraghi, în vârstă de 59 de ani, din Milano, și de Alessandro D'Andrea, în vârstă de 37 de ani, originar din Pisano. Vincenzo Garzillo, în vârstă de 68 de ani, din Napoli, rămâne încă dispărut.

Citește și: Cine este românul care a murit în explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea 45 de ani

Comandantul regional al pompierilor a explicat că "primul cadavru a rămas blocat printre molozurile prezente sub apă la etajul minus nouă". Operațiunile de căutare și salvare au fost îngreunate de dificultățile întâmpinate de scafandri, care au fost nevoiți să suspende temporar căutările din cauza condițiilor periculoase din zona afectată de explozie. 

Căutările continuă pentru găsirea muncitorilor dispăruți, cu eforturi intense desfășurate de scafandrii, relatează presa italiană

În timp ce autoritățile continuă eforturile de căutare, Parchetul Bologna a inițiat o anchetă imediată pentru a clarifica circumstanțele care au dus la explozia hidrocentralei Bargi. "Ipotezăm deocamdată infracțiunile de dezastru din culpă și omor din culpă", a declarat Parchetul, subliniind necesitatea de a determina dacă toate normele de siguranță au fost respectate în timpul lucrărilor desfășurate.

-------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel