Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elon Musk spune că îl poate bate pe Putin doar cu mâna stângă: „Și nici nu sunt stângaci”. Miliardarul și-a schimbat numele în Elona
WhatsApp
Elon Musk a spus că îl poate bate pe Vladimir Putin doar cu mâna stângă, dacă acestuia îi este frică. Miliardarul care se semnează acum Elona i-a răspuns astfel liderului cecen Ramzan Kadîrov, care l-a numit Ilona și i-a transmis să nu se pună cu Putin.

Miliardarul Elon Musk și-a schimbat numele de pe Twitter în Elona, ca reacție la ironia liderului cecen Ramzan Kadîrov, care l-a avertizat să nu se pună cu Putin și l-a numit Ilona pe CEO-ul SpaceX și Tesla.

„Elon Musk, nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin. Categorii de greutate prea diferite. Și nici măcar nu e vorba de arte marțiale sau, de exemplu, de judo. Cum îți imaginezi? Ești în colțul roșu al ringului - un om de afaceri și un blogger pe Twitter. Putin în albastru este un politician mondial, un strateg, o furtună pentru Occident și SUA”, a scris marți Kadîrov pe Telegram, după provocarea lansată luni de Musk, potrivit Știrile PRO TV.

„Vladimir Vladimirovici va arăta nesportiv când va învinge un adversar mai slab”, a continuat Kadîrov, care l-a sfătuit pe miliardarul Musk să vină să se antreneze în Cecenia.

”Te vei întoarce din Republica Cecenă ca o persoană complet diferită, Ilona, adică Elon”, a concluzionat Ramzan Kadîrov.

 

Elon Musk: „Dacă îi este frică să lupte, voi fi de acord să folosesc doar mâna stângă”

 

Dar Elon Musk nu i-a rămas dator liderului cecen, un apropiat al lui Putin, care a trimis și trupe să lupte alături de invadatorii ruși în Ucraina.

”Mulțumesc pentru ofertă, dar o pregătire atât de excelentă mi-ar oferi prea mult un avantaj.

 

Dacă îi este frică să lupte, voi fi de acord să folosesc doar mâna stângă și nici măcar nu sunt stângaci”, a scris Musk miercuri pe Twitter, după ce și-a schimbat în prealabil și numele, din Elon în Elona.

Ironia a fost preluată și de cei de la Tesla, care au postat o poză efeminată a șefului lor, cu mesajul ”Faceți cunoștință cu Elona”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel