Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
După ce soția sa româncă a decedat, soțul italian a vrut să se sinucidă: salvat în ultima clipă de carabinieri
WhatsApp
Un italian, de 58 de ani a vrut, să-și ia viața, după ce soția sa de origine română, a murit. Alarma a fost dată de un vecin, care a văzut ce se pregătea să facă bărbatul îndurerat. 
Șofer român, sub influența alcoolului, lovește un carabinier și blochează traficul în Cannara

Carabinierii din Roma au zădărnicit, ieri seara, tentativa de sinucidere a italianului. Un vecin, care locuia pe via Agnana Calabra din Casal Bernocchi, o suburbie a Romei, a cerut ajutorul carabinierilor, după ce a văzut cum bărbatul încerca să se intoxice cu gaz, după ce a sinucidă, cu gaze, după ce a sigilat ușile și ferestrele casei cu bandă adezivă.

Ajunși la fața locului, carabinierii au intrat în casa bărbatului, unde au găsit, pe un pat, și cadavrul soției sale, scrie lastampa.it.

Femeia în vârstă de 43 de ani, de origine română, suferea de ceva vreme de diverse boli. Soldații l-au adus în fire pe bărbatul de 58 de ani, și l-au internat la spitalul Grassi din Ostia. Acum se așteaptă o autopsie a cadavrul soției sale.

 

Italia. Român, găsit mort într-un pârâu. Carabinierii caută rudele lui Pavel Ionel 

 

Un bărbat a fost găsit mort, în dimineața zilei de 8 martie, pe malul Diomei din zona Ponte Alto din Vicenza, Italia. Autoritățile au descoperit identitatea și acum caută rudele bărbatului. Este vorba despre un român, Pavel Ionel Fiu, în vârstă de 37 de ani. 

Descoperirea macabră a avut loc în dimineața zilei de marți, 8 martie, când cu puțin înainte de ora 10:00 pompierii au intervenit pentru a recupera un cadavru care zăcea pe malul Diomei din zona Ponte Alto din Vicenza, Italia. După cum s-a raportat în aceeași zi, românul era fără adăpost și din acest motiv anchetatorii nu au reușit să dea de urma niciunui membru al familiei.

Defunctul se numea Pavel Ionel Fiu, născut în România la 1 ianuarie 1985. Anchetatorii afirmă că încă nu au fost stabilite cauzele decesului întrucât se așteaptă rezultatul autopsiei. Înecul rămâne una dintre ipoteze, dar mai multe detalii vor fi cunoscute abia în câteva zile.

Agenții nu au putut da de urma niciunui membru al familiei bărbatului și, prin urmare, invită pe oricine cu informații utile să-i contacteze pentru a le comunica vestea tristă celor mai apropiați.

 

Român găsit mort pe o stradă din Italia, învelit cu cartoane

 

În luna februarie, aceeași soartă a avut-o și Marius Gălușcă, în vârstă de 36 de ani, care a fost găsit mort pe o stradă din Padova, sub niște cartoane. 

Marius Gălușcă a avut ultimul domiciliu stabil la Cerignola, în Puglia. Nimeni nu știe cum a ajuns la Padova, singur, departe de toți cei dragi. El a murit în cursul nopții de 16 spre 17 februarie, lângă niște pubele de deșeuri, învelit cu cartoane, care nu au fost de ajuns pentru a-i oferi căldura de care avea nevoie. Culmea, nu și-a dat ultima suflare ascuns de ochii lumii, ci chiar în fața unei porți în spatele căreia dormeau liniștiți niște oameni.

În dimineața zilei de 17 februarie, zeci de navetiști care s-au îndreptat spre gară au trecut cu nepăsare pe lângă trupul neînsuflețit acoperit parțial de cartoane. Nimeni nu s-a oprit pentru a vedea ce se întâmplă cu persoana care zăcea nemișcată. Nici patronii sau vânzătorii magazinelor din zonă, care au deschis în acea dimineață, nu au suspectat nimic.

Se pare că un om care nu se mișcă, sub niște cartoane, e ceva „normal” și nu mai reprezintă niciun interes din partea celor din jur, scriu jurnaliștii italieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel