Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două fetițe de 10 ani, violate şi ucise de un pedofil. „Unchiul Vitea” le-a ademenit cu dulciuri și suc într-un magazin
WhatsApp
Ulyana Degtyar și Anastasia Fesler, două eleve în vârstă de 10 ani, au fost violate și ucise de Viktor Pesternikov, un rus de 41 de ani. Criminalul și-a recunoscut vina. Cele două copile fusese date dispărute luni, când au fost văzute într-un magazin din regiunea siberiană Kemerovo, alături de „unchiul Vitya” care le cumpăra dulciuri. 
Două fetițe de 10 ani, violate şi ucise de un pedofil „Unchiul Vitea” le-a ademenit cu dulciuri și suc într-un magazin

La începutul acestei săptămâni, într-un orășel din Rusia au dispărut două eleve, în vârstă de 10 ani, Ulyana Degtyar și Anastasia Fesler. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate într-un magazin i-au condus pe anchetatori la uşa criminalului. Vânzătoarea a povestit că bărbatul a intrat în magazin, împreună ce cele două fete, cărora le-a cumpărat dulciuri şi sucuri. 

Viktor Pesternikov a susţinut atunci că le-a prescris fetelor un "tratament" special: „Au cerut semințe de floarea soarelui, dar eu le-am cumpărat băuturi răcoritoare”, scrie parangteze.md. Pesternikov, care lucra ca șofer, a mai avut probleme cu legea. Anterior, acesta executase o pedeapsă de 10 ani după gratii pentru "infracţiuni asociate cu pedofilia".

Bărbatul este căsătorit şi tată a doi copii. Acesta a fost arestat marţi. Iniţial a declarat că le-a dus pe fete să hrănească porumbeii, dar în scurt timp şi-a recunoscut fapta. Cadavrele minorelor au fost descoperite într-o casă abandonată, decesul survenind în urma unor acţiuni cumplite, de viol şi sufocare. Printre ruinele locuinţei în paragină au fost găsite și hainele celor două victime.

„Asasinii pedofili și teroriștii ar trebui să primească pedeapsa cu moartea. Astfel de ticăloși trebuie executați", a declarat vicepreședintele parlamentului rus, Mihail Yemelyanov. Conform lui Yemelyanov, după alegerile de luna aceasta s-ar pregăti un vot legat de introducerea pedepsei capitale în Codul Penal al Rusiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel