Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Donald Trump şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024: America s-a „întors”
WhatsApp
Donald Trump şi-a depus marţi candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024, informează miercuri AFP.
Donald Trump şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024: America s-a „întors”

Fostul preşedinte american a oficializat această candidatură într-un document transmis Comisiei Electorale Federale cu câteva momente înainte de a face anunţul în faţa susţinătorilor săi la reşedinţa din Mar-a-Lago, Florida.

Donald Trump a dat asigurări că America s-a „întors”, imediat după oficializarea candidaturii la preşedinţia Statelor Unite.



Miliardarul republican a reamintit, în termeni idilici, situaţia naţiunii din primul său mandat, descriind o ţară în pace, prosperă şi respectată pe scena internaţională în faţa unei audienţe formate din activişti loiali, adunaţi în marea sală de recepţie din luxoasa sa reşedinţă.

 

Vezi și 

 

Donald Trump: „Vom ajunge la un al treilea război mondial”. Fostul președinte acuză administrația Biden că spune ce nu trebuie Rusiei

 

Donald Trump susține că lumea va ajunge la un al treilea război mondial, dacă Statele Unite nu vor cere imediat negocieri între Rusia și Ucraina. Fostul președinte american a acuzat indirect administrația Biden pentru modul în care gestionează problema.

„Trebuie să cerem negocieri imediate pentru încheierea pașnică a războiului din Ucraina, altfel vom ajunge la un al treilea război mondial, care va fi ca niciun alt război de până acum. Nu vom fi avut niciodată un asemenea război. Iar acest lucru este din cauza oamenilor proști care nu au habar. Și este, de asemenea, din cauza tipului de arme care este disponibil astăzi”, a declarat Donald Trump.

Donald Trump a criticat Statele Unite pentru că „au transmis lucruri greșite” Rusiei, după declarațiile președintelui Joe Biden despre „pericolul Armagheddonului”, pe fondul amenințărilor nucleare ale președintelui Vladimir Putin.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel