Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Donald Trump se declară împotriva vaccinării obligatorii, dar recomandă vaccinurile
WhatsApp
Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, s-a declarat miercuri împotriva oricărei vaccinări obligatorii contra COVID-19, însă a recomandat din nou oamenilor să se vaccineze, în timpul unui rar interviu pentru radioul public american, căruia el i-a pus capăt brusc reiterând acuzaţiile sale nefondate privind "fraudarea" alegerilor, informează AFP.
Donald Trump declară că va candida din nou la președinție în 2024: „Trebuie să ne salvăm țara"

"Vaccinurile, le recomand, însă eu cred că aceasta trebuie să fie o alegere individuală", a declarat fostul preşedinte republican la postul NPR, o alegere deloc comună pentru Donald Trump, obişnuit cu mass-media foarte conservatoare, scrie Agerpres. 

Donald Trump, care rămâne o personalitate importantă a dreptei americane, a criticat ferm ideea vaccinării obligatorii, o opţiune susţinută de administraţia succesorului său democrat Joe Biden. "Obligarea oamenilor de a se vaccina face cu adevărat rău ţării noastre, aceasta afectează puternic economia noastră", a susţinut Trump la telefon.

"Alegeri fraudate"



Întrebat cu privire la alegerile prezidenţiale din 2020, pierdute de el şi de tabăra sa, Donald Trump a reiterat, fără dovezi, că acestea au fost "alegeri fraudate".

După ce jurnalistul postului NPR Steve Inskeep i-a oferit dovezi privind alegeri fără fraude în masă, cu rezultate certificate de propriii săi aliaţi republicani, ca de exemplu în statul Arizona, fostul preşedinte a reacţionat astfel: "Numărul de buletine nu spune nimic! Problema este cine a semnat buletinele, de unde vin buletinele".

Miliardarul a apreciat drept "avantajos" să se continue discuţiile despre alegerile din 2020, pentru ca alegătorii să fie preocupaţi în legătură cu eventuale fraude în alegerile de la mijloc de mandat, în toamna anului viitor, în 2024. "Singura modalitate ca acest lucru să nu se repete este să fie rezolvată această problemă a alegerilor prezidenţiale fraudate din 2020".

Donald Trump şi-a continuat criticile



Presat de jurnalist, Donald Trump şi-a continuat criticile, însă şi-a întrerupt brusc interviul, spunând "Mulţumesc mult, Steve, mulţumesc".

Joia trecută, în timpul unui discurs de comemorare a un an de la asaltul împotriva Capitoliului, pe 6 ianuarie 2021, democratul Joe Biden l-a criticat pe "fostul preşedinte perdant", acuzându-l că "a încercat să împiedice un transfer paşnic al puterii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel