Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi tinerii căsătoriți au fost blocați de maree pe o insulă în timp ce pozau pentru albumul de nuntă
WhatsApp
O mireasă și un mire au dezvăluit fotografia perfectă de nuntă, după ce au fost lăsați blocați pe o insulă galeză de maree și au trebuit să fie salvați de o barcă de salvare în timp ce pozau pentru album.
Doi tinerii căsătoriți au fost blocați de maree pe o insulă în timp ce pozau pentru albumul de nuntă / Foto: Unsplash

Shaniya Hirani este mireasa în vârstă de 36 de ani, iar Sohil, proaspătul ei soț, în vârstă de 36 de ani, care nu și-au dat seama că Insula Sully de pe coasta Vale of Glamorgan, Țara Galilor, este o insulă cu maree.

Tinerii căsătoriți au fost izolați de apele în creștere după ce au mers 400 de metri pe jos cu un fotograf și o echipă de filmare pentru a surprinde imaginea perfectă pe insulă. 

RNLI a trebuit să trimită o barcă de salvare pentru a salva cuplul, iar Hirani a trebuit să se urce în barcă în rochia de mireasă, voal și tocuri înalte.

 

Cuplul a publicat acum fotografiile din spatele scenei de salvare dramatică 

 

Imaginea uimitoare îi arată pe Shaniya și Sohil în îmbrăcăminte tradițională hindusă în timp ce pozează pe insulă. Poze AICI.

În poze se vede cuplul întors cu fața unul spre celălalt și privind gânditor spre mare, în timp ce norii din spatele lor formează un fundal dramatic.

Mireasa a declarat că această încercare nu a făcut decât să facă fotografiile de vis și mai "memorabile". 

Hirani a spus: "Am traversat - eu pe tocuri înalte - și am ratat trei sau patru semne care spuneau "PERICOL", pentru că eram atât de entuziasmați.

Am făcut câteva fotografii foarte bune, apoi fotograful s-a uitat înapoi și a spus că trebuie să plecăm. Vedeam că drumul era acoperit de apă, așa că am crezut că nu avem altă opțiune decât să îl traversăm.

Pe măsură ce ne apropiam de potecă, un tip de pe mal a strigat să nu încercăm să traversăm pentru că era prea periculos.”

 

Cei doi s-au căsătorit în acea dimineață în cadrul unei ceremonii tradiționale hinduse în Sully, unde a crescut Shaniya

 

Ei au avut recepția cu prietenii și familia la pubul Captain's Wife, cu vedere spre fosta insulă vikingă, când au decis că ar fi perfect pentru fotografiile de nuntă.

Au traversat digul pentru ședința foto de o oră cu fotograful lor Mehul Shah. Dar când s-au îndreptat spre capătul Insulei Sully pentru a face o ultimă fotografie, și-au dat seama că nu mai era cale de întoarcere.

Insula Sully este accesibilă pe uscat la maree joasă, dar este complet izolată atunci când crește fluxul.

 

Proaspătul cuplu a trebuit salvat de un echipaj special

 

Un echipaj format din trei persoane a sosit în curând într-o barcă de salvare - iar Hirani a spus că aceștia au avut un bun simț al umorului în legătură cu situația.

Hirani a spus conform Daily Mail: "Imediat ce au ajuns acolo, au fost ca și cum: 'Felicitări, asta e o premieră, nu a mai trebuit să salvăm o petrecere de nuntă până acum!'. Au râs și au glumit cu noi toată ziua, probabil că le-a făcut ziua mai bună, ca să fiu sinceră! Au fost absolut uimitori în legătură cu toată treaba, chiar au încercat din răsputeri să nu-mi murdărească ținuta.

Un salvamar s-a oferit, de asemenea, să mă ducă în spate de pe barcă până la mal, pentru ca ținuta mea să nu se murdărească. Toată lumea a aplaudat asta.”

 

RNLI a instalat un sistem de semafoare pe continent pentru a anunța oamenii când pot accesa insula în siguranță

 

Insula Sully este renumită pentru oamenii care rămân blocați după ce au judecat greșit mareele. 

Stephen Fifield, proprietarul restaurantului On the Rocks, a declarat că a văzut cuplul făcându-și poze și a sunat sirena cu 15 minute înainte de venirea mareei. El a sunat la RNLI când cuplul a rămas pe loc. 

 Mireasa s-a născut și a crescut în sudul Țării Galilor, dar s-a mutat la Londra în urmă cu 17 ani.

Dar faptul că a rămas blocată pe plaja Sully nu i-a stricat ziua nunții sale de întoarcere acasă, după cum a spus ea: "A făcut ca întreaga zi să fie atât de memorabilă. Întregul pub și restaurantele din jur se uitau cu toții. Toată lumea ne-a aplaudat foarte tare pentru că am fost distracția lor în ultima jumătate de oră sau cam așa ceva'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel